Zavřít reklamu

Snapchat se snaží převálcovat svého největšího konkurenta Facebook. Přichází s atraktivními funkcemi, které ale dříve či později modrobílá sociální síť stejně okopíruje. Snapchat pro iOS nyní přichází s widgetem, prostřednictvím něhož začnete ihned chatovat s některým z uživatelů. Stačí kliknout na Bitmoji konkrétní osoby.

Pro ty, kteří nejsou s akvizicí s Bitmoji obeznámeni, Snapchat v loňském roce získal aplikaci Bitmoji i s jeho mateřskou společností Bitstrips za zhruba 65 milionů dolarů. Bitmoji je iOS aplikace, která uživatelům umožňuje vytvářet personalizované emotikony, jež jsou integrovány i do Snapchatu.

Widget umožňuje zaslat zprávu známému tak, že klepnete na jeho Bitmoji. V systému iOS je widget přístupný jak na uzamčené obrazovce, tak i v centru oznámení.

Snapchat se snaží být neustále před Facebookem, který však funkce od Snapchatu kopíruje. Před pár dny sociální síť Marka Zuckerberga přidala geo-nálepky do Instagram Storieszavedla funkci Messenger Day do své chatovací aplikace. Snapchat se však snaží rozšiřovat aplikaci o další funkce, které zatím konkurence nemá.

Jestliže chcete Snapchat s podporou Bitmoji widgetu, potom stačí stáhnout aktualizaci ve verzi 10.4.

snapchat fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.