Zavřít reklamu

thunderbolt_display_icon

Apple na konci minulého měsíce oznámil, že přestává prodávat Thunderbolt Display. Co si budeme povídat, donedávna byl nejaktuálnější model ten z roku 2011, tudíž Apple téměř 5 let Thunderbolt Display neaktualizoval, ale přesto se jeho cenovka stále držela opravdu vysoko. Mnoho uživatelů raději zvolilo displej od výrobců třetích stran. Podle novinky, která se odehrála na oficiálním webu Applu to vypadá, že Apple již externí displeje vyrábět nebude.

Uživatel Redditu s přezdívkou samuhlarik10 si všiml, že webová stránka www.apple.com/displays/ vás přesměruje na www.apple.com/mac/. Další uživatel Redditu doplnil, že Apple používá přesměrování, které je označeno kódem 301, což znamená, že se jedná o trvalé přesměrování.

Je využíván kód 301 pro trvalé přesměrování. Tyto typy přesměrování se ukládají v mezipaměti prohlížečů a vyhledávačů. Pokud by Apple opět začal používat odkaz www.apple.com/displays/, tak by použil dočasné přesměrování, které je označeno kódem 302. Většina lidí je skutečně překvapena, že Apple 5 let neaktualizoval Thunderbolt Display,“ napsal server 9to5mac.com

Nicméně zdroje přesto naznačují, že Apple pracuje na externím 5K displeji, které bude mít integrované GPU. Pokud by Apple externí displej představil, tak uživatelé doufají ve velké rozlišení, a také by chtěli aby cena nebyla příliš vysoká.

Thunderbolt display FB WWDC

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.