Zavřít reklamu

ikona 4389016_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Currency Converter
Currency Converter je spolehlivou a přehlednou aplikací, která vám pomůže rychle zjistit, jak je na tom směnný kurz po světě. Aplikace podporuje většinu světových měn a lehce si můžete vyhledat vámi žádanou měnu za pomocí názvu, kódu nebo země. Currency Converter může být použit i offline. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id998333296 oldprice=“3,99€“]

GO Keyboard Pro
S Go Keyboard Pro můžete využít více než 100 barevných motivů a podporu ve více než 40 cizích jazyků. Dále vám aplikace poskytne různé emotikony, obrázky, druhy písma, vámi zvolené pozadí klávesnice a podporuje Swype.

[appbox appstore id1087369723 oldprice=“3,99€“]

Pxture
Pxture vám nabízí příležitost vytvořit krásné fotografie doplněné textem. V momentě, kdy máte náladu vytvořit něco kreativního, tak vám to Pxture snadno umožní. Aplikace jistě zaujme mnoho vašich přátel či followers. Pxture nabízí stovky fontů, zajímavých kombinací, mnoho barev a stylů.

[appbox appstore id702623928 oldprice=“0,99€“]

Time Note
Máte rádi časový přehled o všech důležitých událostech, které se vám staly? Využijte Time Note, abyste mohli spravovat a prohlížet si vaše události, různé cesty, pracovní činnosti, rodinné aktivity a vlastně cokoliv, co lze spojit s časem.

[appbox appstore id1114389016 oldprice=“0,99€“]

SpeakText 2
SpeakText 2 je skvělou aplikací na překlad webových stránek a dokumentů, která umí pracovat i bez internetového připojení. Aplikace překládá do více než 40 světových jazyků. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže rozhodně zvažte její stáhnutí.

[appbox appstore id1052677793 oldprice=“9,99€“]

Hydration app
Stává se vám, že neustále zapomínáte pít vodu a pak vás akorát bolí hlava? Hydration app vám v tom případě pomůže. Aplikace je efektivním nástrojem, který vám 5x denně připomene, abyste se nezapomněli napít. Jakmile se napijete, tak stačí poklepat na tlačítko a aplikace vám postupem času zobrazí, kdy jste plně hydratováni.

[appbox appstore id1084799169 oldprice=“1,99€“]

Translator Pro
Jednoduchá, elegantní aplikace, která vám umožní překládat zvolený text do/z 40 jazyků. Své přeložené texty můžete posílat emailem či sdílet na sociálních sítích. Aplikace nabízí možnost nadiktování textu namísto psaní a vyhledávání v historii překládaných textů.

[appbox appstore id921522056 oldprice=“2,99€“]

SkyLab
SkyLab je fotoeditor, který je především zaměřen na snímky oblohy. Vyberte si z široké škály krásných obloh, které lehce aplikujete na své snímky. Přidávat můžete mraky, stromy a dokonce i ptáky. Vytvářejte překrásné fotografie za pomocí SkyLab.

[appbox appstore id1084234960 oldprice=“2,99€“]

Web Explorer
Web Explorer je zajímavým webovým prohlížečem, který umí odstraňovat reklamy, obsahuje výkonný stahovač, ftp klienta a další. Dále aplikace nabízí intuitivní, přehledné uživatelské rozhraní a podporu mnoha formátů.

[appbox appstore id473825218 oldprice=“0,99€“]

PaceDJ
Skvělá aplikace, která přizpůsobuje rychlost hudební skladby podle tempa vašeho běhu. PaceDj dodá běhání jiný rozměr. Dále vám aplikace umožní vytvářet intervalové tréninky, sledovat vzdálenost a rychlost vašeho běhání.

[appbox appstore id446225183 oldprice=“0,99€“]

Iron Sea Defenders
Flotila vašeho nepřítele se právě objevila horizontu. Vžijte se do role a předveďte ten nejlepší souboj na moři. Braňte vaši pevnost před útoky a prokažte své taktické schopnosti. Postavte kanóny, ušetřete peníze, zničte své nepřátele a neustále buďte na pozoru, vaši nepřátelé totiž nikdy nespí. Toto unikátní historické prostředí vám umožní ponořit se do autentické atmosféry.

[appbox appstore id889894712 oldprice=“2,99€“]

Dnes nejčtenější

.