Zavřít reklamu

ikona 592846_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Speech Recogniser HD
S touto revoluční aplikací nebudete muset nic psát, stačí pouze mluvit a okamžitě bude vaše řeč překládána do textové podoby. Speech Recogniser vám umožní také tweetovat, psát si statusy na Facebooku, kopírovat text do jiných aplikací a především překládát svou řeč do více než 40 cizích jazyků. Skvělé na této aplikaci je to, že podporuje český jazyk. Speech Recogniser HD podporuje pouze iPad.

[appbox appstore id550295585 oldprice=“9,99€“]

Momento
Pokud si píšete deník či vedete nějakou jinou formu zápisů, tak pro vás máme Momento, což je aplikace, která vám vaše denní psaní vcelku zjednoduší. Momento vám pomůže zachytit vaše denní aktivity, myšlenky, nápady a fotografie a kombinuje je s vaší aktivitou na sociální sítích a vytvoří tak kompletní a sjednocenou časovou osu vašeho života.

[appbox appstore id980592846 oldprice=“1,99€“]

Ananda
Ananda vám pomůže meditovat, soustředit se a především se pořádně zrelaxovat za pomocí progresivních binaurálních tónů a vysoce kvalitních mírumilovných zvuků. Jednoduše si dejte přestávku, ať už jste doma, v práci či v metru. Aplikace nabízí 3 binaurální programy a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1095712617 oldprice=“1,99€“]

Compass
Compass je velmi užitečným pomocníkem nejen pro cestovatele. Obsahuje, zcela nečekaně, opravdový kompas, který vám ukáže reálnou orientaci zařízení k magnetickému pólu a možnost přepínat mezi pravým a magnetickým severem. Compass dále nabízí mapy (standardní, satelitní apod.), sledování vzdálenosti, kurzu, rychlosti a nadmořské výšky. Součástí aplikace jsou také informace o počasí – teplota, vlhkost a tlak.

[appbox appstore id969861886 oldprice=“0,99€“]

TRIANGLE
Už vás nebaví fotografie na pozadí vašeho telefonu? Právě tato aplikace vám může s tímto problémem pomoci. TRIANGLE je zajímavou aplikací, která dokáže generovat různorodé a unikátní tapety pro váš iPhone.

[appbox appstore id1121851270 oldprice=“0,99€“]

DriveBox HD
DriveBox je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnoho dalšího. Tuto aplikaci můžete využít na iPhonu a iPadu.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“2,99€“]

Easy Translation HD
Easy Translation je velmi snadno použitelným překladačem pro uživatele iPhonu. Podporuje okolo 32 jazyků a nabízí ten nejlepší možný překlad vašeho textu. Pozor, český jazyk je podporován. Aplikace je pouze pro iPad.

[appbox appstore id590425657 oldprice=“9,99€“]

Beat the Beast
Beat the Beast je akční strategickou hrou s 3D prostředím, HD grafikou a unikátní 360 stupňovou hratelností, která vás vtáhne do poutavého děje. Využijte obrovský arzenál věží, magických schopností, taktických dovedností a samozřejmě také vaší moudrosti, abyste ochránili vrata svého království před bestiemi. Hra nabízí 3 herní režimy, 5 typů věží, 3 různorodé světy a řadu dalších prvků.

[appbox appstore id512833191 oldprice=“0,99€“]

Flight Fight 2
Flight Fight je skvělou hrou, ve které létáte a střílíte po svých protivnících. Nabízí přes 90 úrovní (normal, hard a nightmare), výběr deseti různých zbraní, možnost zvolit si ze tří postav a mnoho dalšího. První verze je pro iPhone, iPad a iPod Touch a druhá verze je pouze  pro iPad.

[appbox appstore id721033525 oldprice=“1,99€“]

[appbox appstore id730239095 oldprice=“1,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.