Zavřít reklamu

SnapchatVelice populární aplikace Snapchat včera přišla s další aktualizací, která obsahuje mnoho novinek. Prošla kompletním redesignem, který je nyní ještě více minimalistický. Největších změn se dočkala sekce Stories a Discover, kterou nyní jen těžko přehlédnete. Fotky z Discover sekce jsou nyní hned pod vašemi videi na My story, kde jsou zobrazené jako dlaždicové ikony. Tyto dlaždice vzdáleně připomínají vzhled méně známé aplikace Facebook Paper, která je spíše využívána v Americe a Austrálii.

Dalším důležitým prvkem jsou také odběry, kde si můžete zvolit, jaký kanál chcete odebírat. Seznam těchto odbíraných kanálů bude v sekci pod vašimi My Story fotkami. Neodebírané kanály se dále budou zobrazovat v sekci Discovery. Odběr provedete dlouhým stisknutím na danou story. Live sekce je nyní umístěna hned pod příběhy vašich přátel. Je tak více dostupná a navíc nabízí aktuální foto daného live streamu.

Jednou z nejčastějších stížností, o které se často psalo, byl nepřehledný způsob přesouvání se z kamery do chatu a zpět. To Snapchat nyní změnil, a tak v dolní liště vždy uvidíte, na jakém listu jste. Chat má podobnou ikonku jako Messenger od Facebooku a My Story je označen třemi tečkami v pyramidě.

  • Ve vašem snapchatu můžete nově zoomovat jen jednou rukou
snapchat
snapchat

Snapchat je také celkově o dost plynulejší, rychlejší a přehlednější. Tímto updatem můžeme sledovat, že Snapchat se díky Facebooku stále vyvíjí a snaží se upřednostnit požadavky svých uživatelů. Hybnou silou jsou právě odběry známých kanálů, jako je například Buzzfeed nebo MTV. Z reklam těchto kanálů má totiž Snapchat příjem.

snapchat
snapchat

*Zdroj: itunes.apple.com9to5mac.com

 

Dnes nejčtenější

.