Zavřít reklamu

snapchat-iconVypadá to, že dnešní den je ve znamení obsahových aktualizací jedněch z nejpopulárnějších „sociálních obrázkových“ aplikací. Nejprve to byl Instagram, přinesl do své aplikace funkci, která velmi nápadně připomíná princip fungování Snapchatu a nyní právě Snapchat přidává speciální „geostickers“, tedy jakési samolepky, díky kterým si můžete libovolně upravovat vaše fotografie, které v rámci Snapchatu síříte dál. Geostickers jsou vázané na polohu uživatele a jsou tedy vázané ke specifickým místům. Dají se vkládat jak do fotek, tak i k textovým příspěvkům. Uživatelé v Čechách a na Slovensku však mají, jako vždycky, smůlu.

Tyto nové samolepky dokáží obohatit vaše příspěvky o design konkrétní lokace, ze které je posíláte. V současné době jsou Geostickers dostupné pouze v 10 městech na celém světě a to v Honolulu, Londýně, Los Angeles, New Yorku, Washingtonu DC, Rijádu, San Francisku, Sao Paulu, Sydney a v Paříži. Například pro San Francisko je dostupných 15 exkluzivních samolepek.

Nejedná se však o službu příbuznou s Geofiltry, které nezmiňují specifickou lokaci, ze které příspěvky odesíláte. Geofilters jsou tak něco trochu jiného, i když je název velice podobný. Dle vývojářů by se měla podpora jednotlivých měst dále rozšiřovat, je tedy pouze otázkou času, než se tato nová „technologie“ dostane i k nám.

geostickers-feature snapchat

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.