Zavřít reklamu

ikona 0157029_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Levitagram
Levitagram je aplikace sloužíci k úpravě vašich fotografií. Kromě klasických funkcí však umí například odstranit z fotografie nějaký objekt, který tam nechcete. Aplikace byla dobře ohodnocena mnoha zahraničními weby a stala se velice oblíbenou mezi uživateli.

[appbox appstore id639426500 oldprice=“1,99€“]

Where To Eat?
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat? vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id468661982 oldprice=“7,99€“]

Ruler Box
Užitečná aplikace, která vám zobrazí na displeji pravítko, podle kterého můžete něco rychle změřit. Samozřejmě Ruler Box nabízí několik typů pravítek a jiných nástrojů pro měření. Nechybí ani podpora pro iPhone 6s a 6s Plus.

[appbox appstore id550123808 oldprice=“0,99€“]

Timerly
Timerly je praktickou aplikací pro všechny, kteří rádi cvičí HIIT (vysoko intenzivní intervalový trénink), Tabata, tréninkové plány, CrossFit, kruhové tréninky, rádi běhají, jezdí na kole, cvičí jógu a mnoho dalšího. Stačí si přidat série a cviky a můžete začít. Uživatelské rozhraní je intuitivní, minimalistické a zaměřené na osoby, které milují sportovní aktivity. Aplikace také podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id1077409857 oldprice=“0,99€“]

Live Wallpaper
Tato aplikace je zaměřená především na majitele iPhone 6s a 6s Plus. Live Wallpaper vám nabízí více než 150 animovaných motivů, kterými můžete oživit svůj iPhone.

[appbox appstore id1080157029 oldprice=“4,99€“]

Altimter
Altimter je praktickou aplikací pro všechny, kteří rádi chodí nebo jezdí na kole v horském terénu. Aplikace nabízí přátelské uživatelské prostředí a stylový, prostý design a komplexní funkce. Poskytuje informace o počasí (teplota, síla větru, viditelnost, čas západu a východu Slunce), zobrazuje informace o nadmořské výšce, maximální rychlosti (mph nebo km/h), průměrnou rychlost, ušlou vzdálenost (míle či kilometry) a čas. Altimter je k dispozici i pro majitele Apple Watch.

[appbox appstore id1001648265  oldprice=“1,99€“]

Screenshotter
Screenshotter vám umožní velmi snadno organizovat a spravovat své screenshoty, které zachytíte svým iPhonem či iPadem. Aplikace automaticky identifikuje screenshoty a nabízí vám příležitost roztřídit je přehledně do složek.

[appbox appstore id826596892 oldprice=“0,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a poražte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 60 levelů. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id890932971 oldprice=“1,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.