Zavřít reklamu

littlebook-icon

Když Apple začal prodávat minulý rok v dubnu své Apple Watch, nalezli jsme na App Store mnoho aplikací, které byly pro jablečné hodinky určené. Většina sociálních sítí měla aplikaci pro Apple Watch v App Store ihned od samotného začátku. Jediný kdo vydání aplikací protahoval je Facebook. Apple se na svém eventu při představení pochlubil, že Apple Watch budou mít aplikaci Messenger. Bohužel, majitelé nemohli zmiňovanou aplikaci stáhnout až do října. Na rozdíl od jiných sociálních sítí stále aplikace Facebook pro Apple Watch není, existuje ale spolehlivá alternativa.

Číst na hodinkách aktuální statusy nebo koukat na videa z Facebooku, je možné díky alternativní aplikaci Littlebook. Kromě základního procházení umožňuje Littlebook komunikovat s ostatními a dokonce lze prohlížet fotografie či koukat na zmiňovaná videa. Součástí aplikace je i offline režim, který umožňuje uživatelům uložit články na později. K dispozici je také funkce vytvoření statusu pomocí diktování.

Vývojář aplikace Littlebook, Retro Stuber řekl, že aplikace má určitě mnoho potencionálních uživatelů. Zároveň pracuje na možnosti sdílet příspěvky. Zároveň slibuje že aplikace bude stále aktualizována a bude stále uživatelům přinášet nové funkce. Na hodinkách byste tak v budoucnu mohli například i přijímat žádosti o přátelství. Pro uživatele, kteří nedají bez Facebooku ani ránu je zmiňovaná aplikace nutností. Littlebook je ke stažení na App Store za 2,99$.

[appbox appstore id1104655318]

littlebook-fb

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.