Zavřít reklamu

WatchAware - iconWatchAware je stránka zaměřena na Apple Watch a na vše, co se okolo nich děje. Dnes však její tvůrci přisli s celkem zajímavým a dlůežitým vylepšením. WatchAware totiž dnes přišel s novou sekci, která se zaměřuje na aplikace Apple Watch a nabízí snímky a další podrobnosti o všech 2152 aplikací schválených k dnešnímu dni samotným Applem. Tvůrci však nespí na vavřínech a neustále přidávají nové a nové aplikace, a tak s ejejich počet zvyšuje každou hodinu.

Jedná se tak o největší a nepřesnější zdroj aplikací pro Apple Watch. Je až neuvěřitelné, kolik aplikací je pro Apple Watch již přichystaných, jelikož jen málo z nás očekávalo tak vysoké číslo, které však počtu aplikací pro iPhone nebo iPad nemůže konkurovat. WatchAware však nenabízí pouze běžný seznam aplikací, ale jak už bylo zmíněno, tak také jejich screenshoty a pak také animace a videa, ze kterých se dozvíte, jak určitá aplikace bude na jablečných hodinkách vypadat. Určité animace můžete dokonce i ovládat, a tak je to jako byste vlastnili Apple Watch a ovládali aplikaci přímo na nich. Vyzkoušet si můžete třeba i oznámení aplikace a další detaily spojené s aplikací.

WatchAware nyní organizuje dostupných aplikací do kategorií, aby bylo snadnější najít typ aplikace, kterou chcete vidět, a hlubší seznamy kategorie se bude realizována ještě dnes. Vyhledávací nástroj bude přidána na web dnes odpoledne, a tam jsou také kurátorem seznamy, které poukázat na některé z nejlepších dostupných aplikací pro Apple Watch.

Všechny aplikace jsou rozděleny do kategorií. Například aplikace pro Twitter naleznete v jedné kategorii, ve které se sdružují všechny aplikace pro tuto sociálnís síť, a tak zde najdete i aplikace od vývojářů, kteří nejsou přímo spojeny s Twitterem, ale snaží se prorazit s vlastní aplikací, která by měla nabízet něco lepšího, než ta oficiální. Na stránce je možné také vyhledávat, tudíž se vám okamžitě ukážou aplikace relevantní k vašemu dotazu. Jak taková virtuální prohlídka aplikace vypadá si můžete vyzkoušet níže.

Dnes nejčtenější

.