Zavřít reklamu

Word Writer Pro iconV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

BackUp Gmail
BackUp Gmail je tou nejjednodušší cestou, jak si zálohovat váš účet na Gmailu a chránit všechna vaše data. Aplikaci si snadno přizpůsobíte svým potřebám. V BackUp Gmail si můžete založit vícero emailových účtů.

[appbox appstore id492622242 oldprice=“9,99€“]

AnyMP4 PDF Converter
AnyMP4 PDF Converter vám pomůže konvertovat jakýkoliv PDF soubor na obrázkový formát (JPEG, PNG, GIF, BMP, TIFF a další) a také umí konvertovat PDF na jakýkoliv dokument (Word, Text, Excel, PowerPoint, EPUB, HTML a další).

[appbox appstore id782239139 oldprice=“29,99€“]

Super Vectorizer
Super Vectorizer je profesionální vektorový nástroj, který vám umožní konvertovat obrázky (JPEG, BMP, PNG) na škálovatelnou vekterovou grafiku za pomocí pár kliknutí. Nezáleží na tom, zda jste profesionálem či začátečníkem, aplikace Super Vectorizer vám bude vždy nápomocná.

[appbox appstore id704139979 oldprice=“19,99€“]

iAudioConverter
IAudioConverter vám umožní konvertovat audio, extrahovat audio i zkracovat audio. Tato aplikace je užitečný komplexní audio konvertovač. Aplikace podporuje iPad, iPhone, iPod, Blackberry, Samsung a mnoho dalších mobilních zařízeních. IAudioConverter podporuje velké množství formátů např. FLV, MKV, MOV, M4V, MP4, AVI, MP3, M4A, MP2, AAC, AIFF a řadu dalších.

[appbox appstore id447726582 oldprice=“2,99€“]

MarkdownD
MarkdownD je aplikací, která je velmi snadno ovladatelná a nabízí i podporu českého jazyka. Aplikace podporuje standardní Markdown, CommonMark a GFM, automatické ukládání a mnoho dalšího.

[appbox appstore id975071094 oldprice=“25,99€“]

Screen Video Shot
Screen Video Shot je aplikací, která vám umožní zachytit záznam celé obrazovky. Sami si můžete určit klávesovou zkratku pro začátek nahrávání, vybrat si kvalitu videa a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1069801322 oldprice=“9,99€“]

Word Writer
Word Writer je snadno použitelnou aplikací, která má za úkol udělat ze psaní příjemnou, pohodlnou a efektivní činnost. Pokud vám nevyhovuje MS Word či OpenOffice, tak můžete vyzkoušet právě Word Writer. Aplikace nabízí jednoduché a přehledné uživatelské prostředí, automatické vytváření odrážek, číslování stránek a další uživatelsky přizpůsobitelné seznamy, automatické ukládání a mnoho dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id1060969922 oldprice=“5,99€“]

Sinless
Sinless je unikátní kombinací klasické point n‘ click a vizuální novely. Vítejte v Omni-Care městě. Svět, který jsme do teď znali, skončil. Sinless nabízí unikátní a poutavý příběh, který umí zaujmout. Pomůžete obyvatelům navrátit řád do jejich životů?

[appbox appstore id1064473011 oldprice=“4,99€“]

Dnes nejčtenější

.