Zavřít reklamu

apple_watch_icon_nylon_new_

Apple po březnové Keynote snížil cenu svých hodinek Apple Watch na 299$. Krátce poté, byly sníženy ceny i v českém Apple Online Storu. Od března tedy koupíme nejlevnější Apple Watch Sport v 38mm variantě za 9 490 Kč a 42mm varianta vás v případě zájmu vyjde na 10 990 Kč. Kalifornská společnost tak zlevnila Apple Watch Sport o 1500 Kč. Podle společnosti Slice Intelligence, se jednalo o velice dobrý tah, a denní prodeje Apple Watch jsou 2,5krát větší, než byly před samotném zlevněním hodinek. Apple ale slaví více úspěchů.

Na březnové Keynote představil nové nylonové řemínky, které stojí stejně jako řemínky silikonové. Podle již zmiňované společnosti, měly nové řemínky 60% podíl ze všech prodaných oficiálních řemínků. Je zajímavé, že Applu údajně klesl prodej řemínků po snížení ceny Apple Watch.

Společnost analyzovala i prodeje iPhonu SE. Zajímavé je, že podle společnosti si zakoupilo iPhone SE minimálně 15% uživatelů, kteří vlastnili mobilní telefon s Androidem, a z toho si 54% uživatelů koupilo nový smartphone po 2 letech. To naznačuje, že lidé jsou ochotni vyzkoušet produkty od Applu, pokud je cena výhodná. Přesto musíme podotknout, že celkový počet prodejů iPhonu SE je výrazně nižší ve srovnání s iPhonem 6, který si připsal několik prodejních rekordů.

Prodejní čísla 9,7palcového iPadu Pro jsou údajně dobré. Nový menší iPad Pro měl ve stejném období o 5% větší prodejnost, než jeho větší brácha – 12,9palcový iPad Pro.

Apple Watch - Sales -Since

*Zdroj: Appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.