Zavřít reklamu

DiskKeeper iconV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Data Recovery
Existuje mnoho situací, při kterých byste mohli přijít o svá data, např. klasické smazání omylem, formátování, napadení virem, zhroucení softwaru, neočekávaný výpadek proudu a mnoho dalších. Data Recovery je profesionální software, který vám přináší možnost navrácení souborů, takže můžete zachránit všechny možné druhy souborů. Snadno můžete navrátit videa, fotografie, hudbu, dokumenty, archivy a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1019411710 oldprice=“69,99€“]

AV Recorder
Aplikace je skvělým nástrojem pro nahrávání vaší obrazovky, audia i videa v té nejlepší kvalitě. AV Recorder je praktickou aplikací pro vytváření tutorialů, hraní her či online video/audio nahrávání na vašem Macu.  Zachyťte prakticky cokoliv na vaší obrazovce. Aplikace dále umí automaticky zastavit nahrávání v předem určeném čase a upravit vytvořená videa.

[appbox appstore id1016169371 oldprice=“9,99€“]

Shade
Schovejte svůj nepořádek na ploše za pomocí jednoho kliknutí. Shade je zajímavá aplikace, kterou by mohlo ocenit velké množství uživatelů. V případě, že někdy potřebujete vyfotit svou plochu a nechcete, aby na ní byly vidět jakékoliv informace, tak vám tato aplikace rozhodně pomůže.

[appbox appstore id546881298 oldprice=“9,99€“]

Advanced Cleaner
DiskeKeeper Advanced Cleaner vám pomůže vyčistit Mac od počítačového odpadu a zároveň aplikace váš Mac oživí a uvolní nové místo na hard disku.

[appbox appstore id997772057 oldprice=“0,99€“]

AppGenome
S touto praktickou aplikací můžete zapomenout na všechny aplikace typu Facebook, Instagram a další. AppGenome vám umožní uvést vámi zvolenou URL, zvolení typu prohlížeče (pro plnohodnotný nebo mobilní web) a vytvoří aplikaci, která zůstane umístěna ve vašem menu bar. Tato aplikace podporuje všechny webové stránky. AppGenome vám také nabízí seznam přednastavených aplikací, např. Reddit, YouTube, Dropbox, Gmail a další.

[appbox appstore id1076004595 oldprice=“3,99€“]

M3 Bitlocker
M3 Bitlocker dokáže přečíst Bitlockerem zašifrovaná data a poté tyto data exportovat do hard disku vašeho Macu. M3 Bitlocker poskytuje i snadno použitelný wizard. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoko, takže rozhodně neváhejte.

[appbox appstore id997248568 oldprice=“29,99€“]

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id814054034 oldprice=“9,99€“]

Disk Drill
Disk Drill Media Recovery je tou nejvíce uživatelsky přátelskou aplikací na obnovu dat pro Mac. Disk Drill dokáže obnovit vaše ztracené fotografie, hudbu, dokumenty, aplikace, videa a další data.

[appbox appstore id431224317 oldprice=“39,99€“]

Narcissism
Narcissism je aplikací, která je zaměřená spíše na něžné pohlaví, i když i některým mužům se třeba může hodit. Každá žena někdy určitě zažila, že se potřebovala namalovat nebo zkontrolovat něco na svém obličeji, ale neměla u sebe žádné zrcadlo ani zrcátko. V tom případě vám pomůže Narcissism, jelikož vám umožní podívat se na sebe pomocí jakéhosi digitálního zrcadla.

[appbox appstore id1051190087 oldprice=“1,99€“]

Trine
Trine je krásnou fantazijní akční plošinovkou s pohádkovou atmosférou, která sleduje cestu tří hrdinů – Čaroděje, Rytíře a Zloděje, kteří chtějí zachránit království před zlem. Hra je založena na plně interaktivních fyzikálních prvků. Každá postava má odlišné schopnosti a taktiky, které můžete využít a vymyslet nové cesty, jak vyhrát nad armádou a obnovit rovnováhu světa.

[appbox appstore id411903084 oldprice=“9,99€“]

Trine 2
Trine 2 je hrou, která je plná akce, hádanek a tajemství. V Trine 2 budete hrát za jednoho ze třích hrdinů, kteří si probojují cestu přes různá nebezpečí ve fantastickém pohádkovém světě. Puzzle sestávají z ohně, vody, gravitace a magie, pustíte se do nich?.

[appbox appstore id483381002 oldprice=“14,99€“]

Trine 3
A máme tu pro vás třetí díl pohádkového světa, který je plný puzzlů, úžasných vynálezů, nebezpečných nepřítelů a okouzlujících stvoření. V tomto díle se opět setkáte se známými hrdiny – Rytířem Pontiusem, Čarodějem Amadeusem a Zlodějem Zoyu.

[appbox appstore id1051427331 oldprice=“21,99€“]

Dnes nejčtenější

.