Zavřít reklamu

Screen to Video Pro iconV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

HQ Photo
HQ Photo je program, který nabízí inovativní algoritmus, který umožňuje rozšíření vašich fotografií, které budou i po zvětšení velmi ostré. HQ Photo nabízí 20 přednastavených algoritmů i možnost vytvořit si vlastní algoritmus. Aplikace podporuje následující soubory: JPG, PNG, BMP, TIFF, PPM.

[appbox appstore id450451849 oldprice=“14,99€“]

Noizio
Noizio je šikovnou aplikací, která přehluší hluk z ulice, umožní vám koncentrovat se na práci a zvýší vaší produktivitu. Aplikace vám také pomůže vytvořit tu správnou atmosféru na romantický večer nebo vás doslova ukolíbá ke spánku. Noizio nabízí 15 kouzelných ambientních zvuků (slunečný den, na farmě, bouřka, zimní vítr, mořské vlny, ve vlaku a další) a minimalistický design.

[appbox appstore id928871589 oldprice=“4,99€“]

Troga
Díky Troga můžete překládat vámi zvolený text rychlostí blesku. Aplikace podporuje 65 cizích jazyků (český jazyk je podporován), dokáže přeložit jednotlivá slova či souvislý text.

[appbox appstore id954585070 oldprice=“2,99€“]

Boss Screen
Potřebujete chránit své soukromí? Nechcete, aby za vámi přišel šéf a nachytal vás, jak děláte na počítači něco, co nesouvisí s vaší prací? Nechcete, aby vás partner/ka nebo dětí viděly, co si prohlížíte na webu? Boss Screen vám umožní dělat to, co chcete na vaší obrazovce. V momentě, kdy k vám někdo přijde, tak zcela jednoduše několikrát kliknete myší a na obrazovce se ukáže falešná plocha. Můžete si zvolit falešnou plochu z nabídky nebo si vytvořit vlastní.

[appbox appstore id544161812 oldprice=“14,99€“]

Photo Squeezer
Photo Squeezer je profesionálním kompresovačem vašich fotografií. Aplikace umí zredukovat velikost vašich fotografií formátu PNG, JPEG a GIF, aniž by snímky ztratily na své původní kvalitě. Můžete optimalizovat všechny vaše fotografie a ušetříte tak mnoho místa na vašem disku či webové stránce.

[appbox appstore id704083918 oldprice=“6,99€“]

Screen to Video Pro
Screen to Video vám umožní nahrávat cokoliv na vaší obrazovce a po nahrání můžete vytvořit video nebo film. Můžete nahrát naprosto cokoliv – záleží čistě na vaší fantazii, např. video, film, své hraní, video chat, chod aplikace a mnoho dalšího. Dále aplikace nahrává i pohyb myší. Můžete si vybrat snímání celé obrazovky nebo pouze vybranou oblast.

[appbox appstore id1067614209 oldprice=“14,99€“]

Set for iWork
Tato aplikace je ideálním nástrojem pro všechny uživatele iWork. Set for iWork poskytuje 1 250 unikátních designů pro dokumenty Pages, 125 šablon pro Numbers, 90 slideshow témat pro Keynote a 1 633 obrázků pro lepší ilustrování vašeho obsahu.

[appbox appstore id905263825 oldprice=“29,99€“]

Paranormal Agency
Paranormal Agency je klasickou hledací hrou. Na kraji klidné obce stojí starý dům, ve kterém údajně straší zlí duchové. Někteří lidé říkají, že slyšeli strašidelné sténání a naříkání. Jiní na pozemku spatřili temné postavy. Občané, kteří bydlí v blízkosti domu mají velký strach a nyní vás starosta pozval, abyste jim pomohl vyšetřit tuto záhadu. Prohledejte každý temný kout této hrozivé budovy, nasbírejte užitečné předměty a vyřešte různé hádanky. Hra nabízí skoro 100 scén, které musíte prozkoumat, 12 miniher a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1013819584 oldprice=“6,99€“]

Gnumz
Gnumz je fajnovou strategickou hrou, která byla inspirována klasickými fantasy příběhy. V jedné z trpaličích jeskyň byl nalezen neznámý a vzácný minerál. Zlý král po nerostu začal toužit, tak nařídil svým vojskům obléhat jeskyni a chce po obyvatelích jeskyně vydat vzácný nerost. Nepřátelská armáda je za vraty, takže se musíte vzchopit a vést svou armádu.

[appbox appstore id893663107 oldprice=“2,99€“]

apps ges2

Dnes nejčtenější

.