Zavřít reklamu

Native Union dockNative Union kombinuje materiály, které by vás v životě nenapadlo, že mohou tvořit nějaký celek a tak mě už po pár recenzích jejich produktů příliš nepřekvapilo, když jsem z elegantní krabičky vytáhl silikonový dock s kusem masivního hliníku. Kombinace masivního silikonového docku a půl centimetru tlustého kousku železa v podobě opěrky pro iPhone vypadá skutečně zajímavě.

Dock sice není příliš velký, ale vzhledem k jeho extrémní váze a opěrce snadno udrží od iPhone 5 až po iPad Pro, tedy zkrátka vše co má Lightning konektor bez ohledu na velikost nebo váhu.

IMG_0363

Největší zajímavostí tohoto docku je fakt, že jej můžete používat i když máte na iPhonu obal do tloušťky až 3,5mm, což ve výsledku znamená, že není problém ani s outdoorovým krytem UAG, jehož recenzi si můžete přečíst v článku: Recenze UAG: minimalistický a odolný obal, který udrží tvůj iPhone nad hladinou.

IMG_0375

Nemusíte se tedy bát, že byste museli jako u drtivé většiny docků před použitím sundat obal ze svého telefonu, to osobně považuji za jeho naprosto největší výhodu. Tou druhou je jednoduchost instalace, stačí spodní částí prostrčit kabel a to buď přímo originální Apple kabel nebo jakýkoli certifikovaný kabel a poté jej vsunout do jednoho ze čtyř adaptérů, které jsou součástí balení. Adaptéry slouží pro zvednutí samotného Lightning kabelu nad povrch docku tak, aby nebyl problém s téměř žádným obalem na trhu.

IMG_0374

Pokud tedy hledáte dock který na první pohled vypadá kvalitně a tento dojem vás neopustí ani po nějakém to týdnu používání a chcete taktéž dock který lze používat s různými obaly, pak není nad čím váhat. Dock je skutečně kvalitně vyrobený, masivní a poradí si s jakýmkoli iOS zařízením od Applu s Lightning konektorem. Dock je navíc k dispozici v různých barvách a hliník tak můžete mít například v rose gold, která ladí s vaším rose gold iPhonem.

iPouzdro
IMG_0360
Native Union Dock FB

Dnes nejčtenější

.