Zavřít reklamu

ikona 869735_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

PDF Forms
Vyplňte, podepište a okomentujte Adobe PDF formuláře a dokumenty. PDF Forms je výkonnou aplikací pro každého, kdo se musí vypořádat s PDF dokumenty a formuláře. Aplikace vám umožní rozdělit jakýkoliv PDF dokument na vícero PDF dokumentů a označit a okomentovat jakýkoliv text či obrázek v PDF dokumentu. Pro vyšší bezpečnost můžete ochránit dokumenty heslem.

[appbox appstore id479202541 oldprice=“8,99€“]

Rude TimeTable
Potřebujete nějakou aplikaci, kam si poznamenáte kdy a kde máte přednášku?  Chcete mít neustále po ruce svůj rozvrh? Rude TimeTable vám pomůže mít přehled nad celým vaším studiem. Prostě si stáhněte oznamovací centrum, kde máte uvedené, které přednášky dnes máte. Ke každému předmětu si můžete poznamenat jména učitelů, číslo místnosti, kdy přednáška začíná, zadané úkoly a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1041687815 oldprice=“0,99€“]

Where To Go?
A máme tu další užitečnou aplikaci, která vám umožní vyhledat ta nejzajímavější místa v určité lokalitě. Hledáte nejbližší bar, obchod s potravinami, lékárnu či památku? Where To Go? vám rozhodně pomůže. Až si vyberete konkrétní místo, tak pak vás aplikace rovnou na dané místo dovede.

[appbox appstore id294865266 oldprice=“0,99€“]

Webpageshot
Webpageshot je jednoduchým, ale výkonným nástrojem, který převádí webové stránky na obrázky. Nemusíte se bát, tato aplikace zachytí celou webovou stránku, nejen tu část, kterou vidíte na své obrazovce.

[appbox appstore id961903350 oldprice=“4,99€“]

Note-Ify
Note-Ify je snadná a pohodlná aplikace, díky které si můžete organizovat a zapisovat vaše poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a další různé informace. Aplikace nabízí mnoho složek pro lepší shromažďování vašich poznámek. Umožňuje synchronizace přes iCloud, zaheslovat jednotlivé soubory, přiřazovat poznámkám různé barvy, nastavovat si připomínky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id675708914 oldprice=“0,99€“]

Coyn
Coyn je aplikací, která vám bude užitečným pomocníkem pro monitorování vašich každodenních výdajů. Coyn vám přináší jednoduchý, bezpečný a stylový způsob, jak si udržet přehled o příjmech a výdajích ve vašem životě. Aplikace podporuje 3D Touch, takže vám umožní přidávat výdaje či příjmy opravdu bleskurychle.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“1,99€“]

Bailey’s Sketching
Bailey’s Sketching App vám nabízí prostou a zároveň krásnou možnost, jak zachytit vaše nápady. Tuto aplikaci můžete využít ke skicování a malování barevných kreseb. Bailey’s Sketching App vám mimo jiné přináší velké množství různých malovacích a kreslících nástrojů.

[appbox appstore id777357790 oldprice=“0,99€“]

Read To Me
Read To Me je užitečnou aplikací, která vám nabízí možnost předčítat nahlas text na vašem iPhonu a iPadu. Aplikace konvertuje jakýkoliv psaný text na mluvené slovo a poskytuje 37 přirozeně znějících hlasů ve 27 jazycích (český jazyk je podporován).

[appbox appstore id985869735 oldprice=“1,99€“]

Rainbow
Jestli vás nebaví psát na klasické a nudné klávesnici vašeho iPhonu či iPadu, tak si stáhněte aplikaci Rainbow a vytvořte si jedinečnou klávesnici pro váš iPhone i iPad. Aplikace nabízí několik barevných motivů.

[appbox appstore id926242485 oldprice=“0,99€“]

Skill Game
Jste připraveni na bláznivé dobrodružství? Skill Game je malovací arkádou, kterou si jednoduše zamilujete. Po stáhnutí této hry vstoupíte do barevného světa plného unikátních výzev. Dolétněte na měsíc, oždibujte dort či dobyjte hrad. Vaši protivníci čekají na okamžik, kdy uděláte chybu, tak jim dokažte, že jste lepší a rychlejší.

[appbox appstore id403731110 oldprice=“2,99€“]

MORPH
MORPH je roztomilé malé stvoření, které pohání snaha zvolit si světlo a utéct z tmavého světa. Při hledání cesty ze svého temného čtvercového světa musí řešit velmi záludné puzzle hry. Pomůžete MORPHOVI vyřešit náročné úkoly a zároveň se opatrně vyhnout záludným překážkám, které by jistě vedly k upřímně hrozivé smrti?

[appbox appstore id949695709 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.