Zavřít reklamu

iPhone SE icon 7iPhone SE byl uveden na trh koncem března a u nás začátkem dubna, už si však uživatelé stěžují na první problémy. Jedním z nich je problém s telefonními hovory pomocí bluetooth. Přesně na to si stěžují někteří uživatelé tohoto 4-palcového iPhonu, kteří se potýkají s problémy se zvukem, pokud volali přes bluetooth. Například když používají bezdrátový headset nebo volají pomocí rádia v automobilu. GPS hlasová navigace je problémem postihnuta také, streamingu hudby se však problém netýká.

Chybě se hodně uživatelé věnují na stránkách podpory Apple. Ti, které to postihlo tvrdí, že zvuk je statický, někdy zkreslený a některým nefunguje vůbec. Navíc se zdá, že problém nesouvisí s verzí iOS 9.3 (9.3 nebo 9.3.1), s určitým modelem či nějakým operátorem. Problémy hlásí uživatelé z USA, Německa, Švédska, Velké Británie, Austrálie a z dalších oblastí. Ti kteří mají na iPhonu iOS 9.3.2 beta, se potýkají s problémem také. Někteří vyzkoušeli jiné vozidlo, resetovat iPhone, zapnout Letový režim, odpojit a připojit bluetooth, vyměnit SIM kartu a nic z toho nepomohlo.

Není tedy zcela jasné, zda je problém v hardwaru či softwaru. Podle jednoho uživatele si je toho Apple vědom a pracuje na jeho odstranění: „Pracoval jsem s vysoce postaveným člověkem podpory, který mě ujistil, že spolupracuje přímo s inženýrstvím. Apple se opravdu hodně začal zabývat touto problematikou.“

iPhone SE slashgear FB

*Zdroj: iphonehacks

Dnes nejčtenější

.