Zavřít reklamu

iPhone SE icon 7Počínaje dnešním dnem odstartovaly na apple.com/cz objednávky iPhonu SE a dokonce i 9.7″ iPadu Pro, o kterém jsme do této doby neměli žádné informace, kdy začnou předobjednávky nebo snad samotný prodej. iPhone SE si můžete předobjednat už za 12 990 Kč, za což dostanete 16GB verzi. Za 64GB verzi zaplatíte 16 190 Kč. Pokud si iPhone SE předobjenáte už nyní, obdržíte jej mezi 5. a 7. dubnem, tedy až za týden.

Co se týče 9,7″ iPadu Pro, ten už lze na českých stránkách také předobjednat a dokonce jej obdržíte o den dříve, tedy za předpokladu, že si jej předobjednáte už dnes. Apple tvrdí, že iPad budete mít doma mezi 4. a 6. dubnem, což je mezi pondělím a středou. Ceny startují na 18 790 Kč za základní 32GB Wi-Fi verzi a končí na 32 390 Kč za 256GB verzi s Wi-Fi + Cellular.

Zajímavé je, že Apple Premium Reselleři stále nabízí starý iPhone 5s a o novém iPhonu SE nemají na svých stránkách ani zmínku. Je pravděpodobné, že prodej u Resellerů začne až během příštího týdne, kdy odstratuje oficiální prodej iPhonu i iPadu. Prozatím je tedy jediný Apple, kde si můžete nový iPhone SE a 9,7″ iPad Pro nyní objednat.

iPhone SE slashgear FB

Dnes nejčtenější

.