Zavřít reklamu

App-Store-apps iconApple pracuje se zpěvákem Will.i.am, s filmovým producentem Benem Silvermanem a s prezidentem kanálu National Geographic Channel, Howardem T. Owensem na nové televizní show, která by měla poukázat na ekonomiku aplikací. Napsal to zahraniční web The New York Times. Neexistují žádné bližší podrobnosti, takže není jasné, jaký formát budou epizody mít. Vedení Applu nesdělilo žádné detaily, jako název, časovou osu, děj nebo délku epizod. Vzhledem k faktu, že má být show zaměřená na App Store, mohla by být vysílána pomocí aplikace nebo přes iTunes.

Série o App Store byla koncipována Benem Silvermanem, který se o svou myšlenku podělil s Applem. Silverman je filmovým producentem, který stojí za následujícími seriály a TV show: Jane the Virgin, The Biggest Loser, Marco Polo a Flaked. V rozhovoru pro The New York Times, varoval šéf iTunes, Eddy Cue, že tato show není signálem toho, že se Apple ponoří hlouběji do vydání opravdové televize nebo streamování videa. To vše přichází po dřívějších pověstech, které tvrdily, že se společnost setkala s Hollywoodskými manažery.

„Jednou z věcí, která souvisí s App Store, byly vždy skvělé nápady, díky kterým lidé stavěli a tvořili věci… To však neznamená, že se chystáme do nějaké velké produkce filmu, televizní produkce nebo něčeho podobného. Společnost bude nadále zkoumat exkluzivní projekty podobné seriálu o aplikacích nebo něco, co souvisí s hudbou,“ řekl šéf iTunes, Eddy Cue.

Kromě této televizní série, Apple taktéž pracuje na televizním seriálu, který nese název Vital Signs, kde hlavní roli bude hrát spoluzakladatel společnosti Beats a rapper Dr. Dre. Má jít autobiografické drama, které bude propagováno pomocí Apple Music a Beats 1.

App Store apps

*Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.