Zavřít reklamu

qsync_iconTisková zpráva: Qsync poskytuje více způsobů synchronizace a skupinového sdílení souborů, čímž výrazně zlepšuje flexibilitu týmové práce a spolupráce. Každý soubor nahraný na QNAP NAS bude dostupný všem připojeným zařízením, jako například počítačům, laptopům nebo mobilním zařízením jednak z důvodu vylepšení produktivity, a jednak proto, aby zaměstnanci měli lepší přístup k nejaktuálnějším souborům z jakéhokoli zařízení a odkudkoli.

Moderní podniky už nejsou upoutány výlučně jen ke stolním počítačům, ale spoléhají se při svém každodenním podnikání v kanceláři i na cestách na větší počet zařízení, jako jsou například laptopy, tablety a smartphony. Avšak zajistit, aby měl každý z těchto zařízení přístup k souborům, může být problém. Existuje mnoho populárních cloudových služeb, které tuto problematiku řeší, avšak některé z nich mají výrazná omezení – jak co do úložné kapacity, tak i co do počtu synchronizovaných zařízení nebo uživatelů.

qsync-header

Podmínkou přístupu ke službě nebo odstranění výše zmíněných kapacitních omezení často bývá nákladné předplatné. Dalším bodem, který stojí za úvahu, je to, že když používáte cloudové služby, přenášíte svá data ke třetí straně, a podnik proto nesmí ztrácet pozornost věnovanou problematice právní ochrany dat a důvěrnosti. A to se ani nezmiňujeme o tom, že větší služby nabízející úložiště v cloudovém prostředí bývají terčem hackerských útoků.

qsync_devices

Qsync přemění QNAP NAS na zabezpečené datové centrum pro synchronizaci souborů s velkou úložnou kapacitou. Nejsou s tím spojeny žádné dodatečné náklady, a každý soubor nahraný na NAS bude zpřístupněn všem připojeným zařízením, jako například počítačům, laptopům a mobilním zařízením. Qsync je obzvlášť užitečný pro správu souborů těm, kdo často cestují, a zaručí, aby měli na svých zařízeních vždy nejaktuálnější verze souborů. Qsync poskytuje více způsobů synchronizace souborů a sdílení souborů ve skupině, čímž výrazně zvyšuje flexibilitu spolupráce.
qsync-benefits3
  • Žádné dodatečné náklady ani kapacitní omezení

    Qsync je nedílnou součástí QNAP NAS a nevyžaduje žádné dodatečné poplatky ani předplatné. Úložný prostor je omezen pouze celkovou kapacitou daného NAS.

  • Naprostá moc nad Vašimi daty

    Protože Qsync je na Vašem QNAP NAS, nemusíte jej při synchronizaci souborů posílat přes třetí strany. Takže kontrola nad tím, jak budou využívána a přenášena Vaše data, zůstává Vaše.

  • Ušetřete úložný prostor

    Qsync Vám umožňuje odstranit soubory z jednoho zařízení, aniž by to ovlivnilo kopie uložené na jiných zařízeních, která jsou propojena s NAS. Když však někdo aktualizuje soubory, které jste vymazali na jiném zařízení, můžete je i tak stáhnout ze složky Qsync.

  • Veškeré další informace o řešeních QNAP pro Mac se dozvíte přímo na oficiálních stránkách společnosti QNAP pro ČR. Sledovat se vyplatí také Facebook skupinu QNAP Czech Republic, na které se dozvíte o všech novinkách, které společnost uvádí na trh.

Dnes nejčtenější

.