Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5V Číně jsou samozřejmě vždy napřed a mají tak svůj iPhone SE, který zatím Apple ani nepředstavil. Jak pro iPhone SE, tak pro iPhone 7 už jsou i kryty, které jsme vám ukázali v jednom z předchozích článků. Vyrábí je opět číňané, kteří je navrhli podle úniků zahraničních webů. Kryty si ihned objednal autor videí z YouTube kanálu Unbox Therapy, který v minulosti ohýbal iPhone 6. Kryty na videu rozbalil a otestoval je na iPhonu 5s a iPhonu 6.

Prvním je kryt pro iPhone SE, který má být podle úniků vylepšenou verzí iPhonu 5s, z kterého by měla být ponechána akorát úhlopříčka displeje. Design tohoto 4-palcového telefonu, by měl podědit po větším iPhonu 6/6s. Do krytu zkusil vložit iPhone 5s, který do něj téměř pasuje. Jde vidět, že má trochu jiné okraje, které jsou uzpůsobeny zakulaceným okrajům očekávaného modelu SE. Trochu jsou posunuty otvory na postranní tlačítka, nicméně zamykací tlačítko zůstalo na stejném místě.

Poté přišla řada na kryt pro iPhone 7. Ten má být podle úniků podobný iPhonu 6s, má mít duální fotoaparát a taktéž by z něho měl zmizet audio jack konektor. Kryt porovnal i s krytem pro iPhone 6 a můžeme vidět, že otvor na fotoaparát je opravdu větší. Tlačítka zůstaly na téměř stejném místě a nijak se nezměnila. Autor videa podotýká, že mu přijde otvor na lightning konektor větší než u obalu na iPhone 6. Po nasazení můžeme spozorovat, že výřez na čočku kamery je posazen o něco níže. Vedle lightning portu se nachází dva stejně velké otvory, které by měli sloužit pro reproduktory. Jeden reproduktor má nahradit stávající místo audio jacku. Pro jistotu autor videa zkouší zapojit originální EarPods sluchátka, ale neúspěšně. To potvrzuje, že iPhone 7 by skutečně mít jack neměl.

Dnes nejčtenější

.