Zavřít reklamu

iPhone SE MacRumors iconTvůrci obalů pro iPhony sázejí na to, že už znají design nových blížících se iPhone SE a iPhone 7, jelikož již nabízejí ochranné doplňky, které jsou k dostání v Číně. Známý web Macotakara poznamenal, že obal na iPhone 7, který se objevil včera a řady dalších možností jsou zdánlivě založeny na stejném designu. Úniky pouzdra ukazují, že iPhone 7 nabídne dva reproduktory, které pravděpodobně nahradí 3.5 mm konektor na sluchátka.

Také se tvrdí, že se jedná o pouzdra na nový 4 palcový iPhone SE. Pouzdro ukazuje, že Apple nechá power tlačítko na horní straně jako je to u starého iPhonu 5S, místo toho aby tlačítko bylo na pravém boku, jako v případě nových iPhonů 6S a 6S Plus.

Narozdíl od uniklých krytů na iPhone 7, kryty, které se objevují na nový iPhone SE naznačují, že zařízení nadále poskytne 3.5 mm konektor pro sluchátka. Jak si můžete všimnout u krytu pro iPhone 7, jsou výřezy větší než je obvyklé. Buď to může být čistě estetické řešení výrobce, nebo to může svědčit o tom, že iPhone 7 nabídne větší kameru, senzory nebo blesk.

Pouzdra pro iPhone SE kolují po internetu už od ledna, ale jejich počet se zvyšuje, čím blíž jsme představení nového iPhonu SE. Očekává se, že Apple představí nový iPhone SE již za necelé dva týdny 22. března. Ti, kteří se zajímají o iPhone 7 či 7 Plus si budou muset počkat o něco déle, jelikož ty se objeví až v září. Krom nového designu se také očekává lepší fotoaparát bez vystouplé čočky, nový A10 procesor a nové EarPods s Lightning konektorem, které by měli být součástí balení.

iphone SE

iphone SE case
iphone 7 case
comparsion-iphonese

*Zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.