Zavřít reklamu

iPhone 7 case iconVypadá to, že úniky fotografií související s chystaným iPhonem 7 počínaje dneškem odstartovaly. Dnes totiž @OnLeaks, který se v minulostu už několikrát posratal o úniky týkající se chystaných Apple produktů, které se vzápětí potvrdily, zveřejnil fotografie údajného obalu pro iPhone 7. Už na první pohled si můžete všimnout, že chybí otvor pro 3,5mm jack konektor a namísto něj je na spodní straně obalu výřez pro druhý reproduktor.

Obal nám také potvrzuje další nedávnou informaci, že iPhone 7 bude v mnohém podobný současnému iPhonu 6 a 6s. Nová generace by tedy měla mít opět zahnuté hrany a plochá záda. Tlačítka pro ovládání hlasitosti i probouzení telefonu zůstalo na stejném místě a má i stejný tvar jako u současných modelů. Apple pravděpodobně na telefonu ponechá i přepínač mezi tichým a hlasitým režimem, který postupně odstraňuje u iPadů.

Jak už jsme nakousli v úvodu, na spodní straně můžeme vidět výřezy pro dva reproduktory a Lightning konektor. Výřez pro sluchátkový 3,5mm jack byste hledali marně, a tak se potvrzuje, že se jej Apple doopravdy hodlá zbavit a chce jej nahradit jak Lightningem, tak bezdrátovou technologií.

iPhone 7 case 3

Obal naznačuje, že Apple představí jen jakýsi „iPhone 6s bez 3,5mm jacku,“ což nekoresponduje s tzv. tick-tock cyklem, kdy razantně mění design svého smartphonu ob jeden rok. Obal nám ale neprozrazuje, jak budou vypadat záda, jak bude smartphone tenký, ani jakou část bude zabírat displej na předním panelu.

Výřez pro fotoaparát na zadní straně obalu se může zdát o něco větší, avšak je nepravděpodobné, že by nám naznačoval duální fotoaparát, jelikož větší výřez je potřeba pro duální LED blesk. Navíc duálním fotoaparátem by měl disponovat jen větší Plus model a to dokonce jen některé prémiové kusy.

Nedávné informace od spolehlivých zdrojů nám prozradily, že se iPhone 7 zbaví vystouplé čočky fotoaparátu, pruhů pro antény vedoucí přes záda telefonu, bude o něco tenčí a také o něco zaoblenější. Avšak kromě absence 3,5mm jacku a menších rámečků okolo displeje, bychom se nějak razantních změň dočkat neměli.

I přes všechny informace uvedené výše, je důležité brát čínské úniky s trochou skepse. Přeci jen jde o únik od neznámého výrobce obalů, a tak je důležité brát v potaz, že výsledný iPhone bude vypadat úplně jinak. Ovšem v minulosti nám podobné úniky obalů již několikrát s přesností prozradily, jak bude nová generace iPhonu vypadat, a tak není důvod ani tentokrát jim nepřikládat důležitost.

iPhone 7 case 1
iPhone 7 case 2
iPhone 7 case 4
iPhone 7 case FB

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.