Zavřít reklamu

mighty_spotify_icon_2Startup Mighty sklízí na Kickstarteru velký úspěch. Jedná se o malý audio přehrávač, který se vám vleze do kapsy. Vzhledem se podobá populárnímu iPodu shuffle a ocení jej zejména sportovci. V myšlence jde hlavně o to, že nemusíte mít pro přehrávání ze Spotify svůj telefon, vše je v této malé krabičce. Hudba se do přehrávače přenáší pomocí telefonní aplikace a bluetooth. Uložíte si do něj skladby ze Spotify pro offline poslech. Vše se ukládá na 2GB flash úložiště, který na dostatečný počet skladeb postačí.

Ovládání probíhá pomocí šesti tlačítek, což zahrnuje tlačítka pro přepínání písniček, pro regulaci hlasitosti, pozastavení a posledním tlačítkem je výběr playlistu. Mighty se dobíjí pomocí micro-USB a vydrží hrát 5 hodin. Kromě bluetooth je vybaven taktéž Wi-Fi připojením. Firma chce na Kickstarteru nasbírat minimálně 250 000 dolarů a zbývá jí už jen necelých 100 000 dolarů.

Pokud vás přehrávač zaujal a už nyní víte, že jej budete chtít, můžete projekt podpořit právě na Kickstarteru nebo si zařízení předobjednat přímo z oficiálních stránek projektu za 79 dolarů (necelých 2000 Kč). Dobrou zprávou je, že k Mighty dostanete navíc zdarma měsíční předplatné Spotify Premium.

https://www.youtube.com/watch?v=p4EqxKy9r0w

Mighty+Clipped+and+plugged+in
Mighty_Device_and_Home_Screen

*Zdroj: czechcrunch/zive

Dnes nejčtenější

.