Zavřít reklamu

iPhone SE iPhone 5se FB iconVelmi důvěryhodný zdroj Re/code naznačuje, že mediální událost a keynote se bude pravděpodobně konat v týdnu od 21. března, což dává Apple tendenci hostit událost v úterý 22. března, kde představí nový iPhone SE, iPad Pro a další novinky. Zda se událost bude konat v Campusu Apple nebo na větším jevišti v Yerba Buena, je v současné době nejasné. Důvod, proč se událost bude konat o týden později, je také nejasný. Že by za to mohlo příliš mnoho času stráveného v boji s FBI?

Jak jste se mohli v několika předchozích článcích dočíst, Apple by měl představit 4” iPhone SE. Nový iPhone se představí s téměř identickým vnitřkem jako iPhone 6S, například s procesorem Apple A9, Live Photos a NFC pro Apple Pay. Čím se nový iPhone SE bude lišit od iPhone 6S, je 3D Touch displej, kterým disponovat nebude. Apple také představí menšího bratříčka iPadu Pro. Ten nabídne A9X procesor a 4GB RAM paměti. Představeny budou také nové řemínky pro Apple Watch, včetně nového Space Black Milanese Loop, který byl spatřen na českých stránkách Applu.

Dnes také unikly fotografie displeje nového iPhonu, které potvrzují chybějící 3D Touch displej. KGI oznámilo, že iPhone SE se bude prodávat za cenu 400 – 500 dolarů. Cena iPhonu 5S by po představení nového iPhonu měla klesnout ze současných 450 dolarů na cenu kolem 250 dolarů.

iPhone 5se concept 3

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.