Zavřít reklamu

iPhone-SE-iPhone-5se-icon 2Informací o 4palcovém iPhonu, který by se měl nakonec jmenovat iPhone SE, v poslední době neustále přibývá a nyní se k ním přidávají i první uniklé fotografie. Francouzský server Nowhereelse.fr, který se v minulosti již několikrát postaral o úniky mnoha Apple výrobků, nyní zveřejnil fotografie zachycující zadní část displeje, který prý patří chystanému iPhonu SE.

Hlavní informaci, kterou se ze snímků dozvídáme je, že 4palcový iPhone skutečně nebude disponovat 3D Touch displejem, což koresponduje se všemi informacemi, které tvrdí, že novinka sice nabídne možnost pořizovat Live Photos jako nejnovější iPhone 6s, ale displejem citlivým na sílu stlačení se nepochlubí.

Nowhereelse dodává, že fotografie pocházejí od spolehlivého zdroje, který v minulosti již několikrát zajistil úniky, které se později ukázaly jako pravdivé, tudíž ani nyní by tomu nemělo být jinak.

Apple by měl vydat iPhone SE už 15. března, tedy za necelé tři týdny. Společně s ním Apple představí i nové řemínky pro Apple Watch a hlavně 9,7″ iPad Pro, o kterém si můžete přečíst více v článku zde.

iPhone SE displej 2
iPhone SE displej 1

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.