Zavřít reklamu

iPhone 6c iconUž v lednu přišel server 9to5mac s tvrzením, že chystaný 4palcový iPhone 5se vyjde ve stejných barvách, jako současný iPhone 6s, tudíž v Space Gray, Gold, Silver a Rose Gold variantě. O víkendu ale japonský server Mac Otakara přišel s informací, že růžová u nového iPhonu s 4″ uhlopříčkou bude odlišná od té, kterou disponuje iPhone 6s, jelikož by měla být světlá. Server 9to5mac se ale opět zeptal svých spolehlivých zdrojů a ty mu potvrdily, že iPhone 5se nabídne úplně stejnou Rose Gold, jako iPhone 6s, ale dozvěděli jsme se ještě další zajímavosti týkající se růžové varianty ve spojení s Apple produkty.

Zdroje totiž uvedly, že Apple plánuje nabídnout Rose Gold i u dalších iOS produktů. Nově by se jí totiž měl pochlubit chystaný iPad Air 3, jenž má být představený po boku iPhonu 5se už v polovině března. Společnost ale prý plánuje nabídnout Rose Gold tako u 12″ MacBooku a iPadu mini, ovšem těch se podle zdrojů ještě nedočkáme.

Chystaný iPhone 5se by měl nabídnout podobný design jako současný iPhone 5s jen s pár designovými odlišnostmi, jako je například zahnuté krycí sklo, jako na iPhonu 6 a 6s. Kromě toho by měl nový 4palcový model disponovat procesorem A9 a koprocesorem M9, 12-megapixelovým fotoaparátem jako iPhone 6s, vyšší kapacitou uložiště, NFC čipem s podporou Apple Pay a neustále aktivní Siri, kterou můžete aktivovat hlasovým příkazem, aniž by byl telefon připojený na nabíječku.

iPad Air 3 nabídne velikost jako současný iPad Air 2, ale navíc se pochlubí novým Smart Connectorem, který momentálně nabízí jen nejnovější iPad Pro. Uniklé schéma naznačovalo, že nový tablet bude poprvé disponovat LED bleskem a lepším fotoaparátem. Nedávné informace dokonce naznačovaly, že by iPad Air 3 měl podporovat Apple Pencil, ale zdroje uváděly, že tomu tak být ve finále nemusí. Naproti tomu 3D Touch displejem se nepochlubí určitě.

iPhone 5se Rose Gold FB

Dnes nejčtenější

.