Zavřít reklamu

HTC One M10 render iconPokud pravidelně sledujete dění v technologickém světě, pak si určitě pamatujete na HTC One A9, který byl až neuvěřitelně podobný iPhonu 6 a 6s. Po mnoha narážkách na tchajwanského výrobce se ozvala i odpověď: “To Apple okopíroval nás, ne my jeho”. Pravda byla na obou stranách, jelikož Apple se skutečně při navrhování iPhonu 6 inspiroval u HTC a převzal design pruhů na zadní straně, které slouží pro antény. Nicméně, One A9 je až příliš podobný iPhonu a má několik designových prvků, které z něj v podstatě dělají jakýsi iPhone s Androidem.

Vypadá to ale, že se HTC chce designu One A9 držet i nadále, jelikož jeho připravovaná vlajková loď HTC One M10 bude v mnohém připomínat iPhone. Už před pár týdny se objevily informace, že One M10 bude hodně podobný současnému One A9, tedy také iPhonu 6. Nejnovější úniky renderů a vlastně i fotografie samotného smartphonu to skutečně potvrzují.

Jak si můžete všimnou na fotografiích níže, zpředu vypadá HTC One M10 opravdu jako iPhone 6(s) jen s lehce odlišným tlačítkem. Záda jsou také hodně podobná, ale narozdíl od One A9 bude mít nová vlajková loď výrazně větší čočku fotoaparátu. Ta ale bude vystupovat hodně podobně jako na iPhonu, čehož by se měl ale iPhone 7 zbavit. Nechybí ani pruhy přes záda, což je ale právě ten prvek, který převzal Apple od HTC.

HTC One M10 render
HTC One M10 render leak

*zdroj: www.concept-phones, [2]

Dnes nejčtenější

.