Zavřít reklamu

 Je tomu len deň čo sme vám priniesli informácie o plastovom HTC One M8 Ace a už sa znovu dostali na povrch ďalšie veľmi zaujímavé a podrobné informácie o tomto smartfóne. Ukazuje sa, že skutočne jediné, čo prejde zmenou pri tomto lacnejšom telefóne, budú len použité materiály. Veď posúďte sami.

Tento plastový model by sa mal zaradiť výbavou medzi absolútnu špičku na súčasnom trhu. Zariadenie by malo napokon ponúknuť 5-palcový displej a nie 4,7-palcový, ako sme vás minule informovali. Ďalej v ňom nájdeme nadupaný štvorjadrový procesor Snapdragon 801, ktorému bude sekundovať pamäť RAM s kapacitou 2 GB. Na výber budeme mať 16 GB alebo 32 GB verziu, ktorej kapacita sa však bude dať rozšíriť pomocou pamäťových kariet až do 128 GB. Zariadenie bude disponovať batériou s kapacitou 2600 mAh.

Na prednej strane zariadenia sa budú podobne ako pri HTC One M8 nachádzať stereo reproduktory BoomSound. Celé zariadenie by malo bežať na operačnom systéme Android 4.4 KitKat s nadstavbou Sense 6.0. Ďalšou zaujímavou novinkou má byť fakt, že na zadnej strane zariadenia sa už nebude nachádzať ultrapixelový fotoaparát ale klasický 13-Mpx fotoaparát. HTC One M8 Ace „Vogue Edition“ by mal byť predstavený 3. júna v Číne, pričom si zákazník bude môcť vybrať čierne, biele, červené alebo modré farebné prevedenie. Na informáciu upozornil server GSMArena.com

2077507_htc-one-m8-ace-vogue-edition-zdroj-ifanr

Dnes nejčtenější

.