Zavřít reklamu

powerbanka iconAktuálně největší problém všech mobilních telefonů, nejenom těch od Applu, je baterie. Určitě se vám také někdy stalo, že jste měli v podvečer 5% baterie a nabíječka nikde. To lze vyřešit powerbankou – díky ní lze dobít telefon kdykoliv a kdekoliv, ale nevýhoda powerbanek je rychlost dobíjení. Ta je ve většině případů o 40% nižší, než pokud nabíjíte iPhone oficiálním adaptérem. Společnost ASAP proto vyvíjí novou powerbanku, která je připravená dobít váš chytrý telefon extrémně rychle.

Powerbanka s názevm ASAP Dash má kapacitu 5 000 mAh. Kapacita je naprosto dostačující a nabije vám iPhone téměř třikrát. Díky nové unikátní technologii, která byla nedávno patentována již zmiňovanou společností ASAP, dobijete powerbanku do plna za 15 minut a přípravená dobít iPhone na 100% je za pouhých 5 minut! Sama společnost ve své kampani na nový produkt používá větu „Dej mi pouze 15 minut a budeš mít mobil nabitý na celý víkend!“. Powerbanka se dobíjí přes Micro-USB konektor.

Společnost je aktuálně ve fázi crowdfoundingu a na stránce Indiegogo se snaží vybrat od veřejnosti téměř 30 000 dolarů na výrobu. ASAP Dash bude stát 119 dolarů (2 950,- Kč), pokud ale přispějete peníze na výrobu – powerbanka vás vyjde jen na pouhých 59 dolarů (1 500,- Kč).

ASAP

*Zdroj: cultofandroid.com

Dnes nejčtenější

.