Zavřít reklamu

Find My iPhone icon

Výchozí nastavení systému iOS 9 nepodporuje animované ikony, až na pár výjimek, mezi které patří aplikace Hodiny a pokud instalujete aktualizace přes nastavení (OTA), nikoliv iTunes, tak po navrácení na domácí obrazovku, můžete vidět i animovanou aplikaci Nastavení. Jaké by bylo mít animované i ostatní ikony? Například Mapy, Najít iPhone, nebo Fotoaparát? Díky novému tweaku s názvem „Fingal“ to můžete zjistit.

Ten lze stáhnout přes ModMyi Repo, který je přiřazen k aplikaci Cydia. Je důležité podotknout, že k této nové vychytávce je nutné mít Jailbreak. Ten někteří milují, a nedokáží si svůj iPhone, nebo iPad bez něj představit. Jiní ho zase odmítají a domnívají se, že Jailbreak umožní napadnout vaše zařízení. Ať už jste zastánci, nebo odpůrci Jailbreaku, tak na videu níže, můžete vidět jak nový tweak vypadá. Dle mého názoru, ostatní animované ikony vypadají velice pěkně, ale nic by se nemělo přehánět. Více animovaných ikon by působilo opravdu přeplácaně, to je však otázkou vkusu každého z Vás.

Tweaků je opravdu hodně, přizpůsobí zařízení dle vašich představ, avšak některé dokáží systém opravdu „zasekat,“ a sám Apple Vám nemusí uznat reklamaci, pokud budete mít ve svém zařízení Jailbreak.

aplikace

*Zdroj: cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.