Zavřít reklamu

Digitálny obchod App Store nie je žiadnym nováčikom na poli portov známych hier, ktoré sme si v minulosti mohli užiť na platformách ako PC alebo konzoly Xbox One či PS4. Podobný prípad poukazuje aj na známy titul Bendy and the Ink Machine, ktorý už čoskoro zavíta na zariadenia so systémom iOS. Projekt, za ktorým stojí Joey Drew Studios rozpumpuje krv v žiliách každého hororového nadšenca, pričom sa dočkáme naozaj fantastického animovaného spracovania. Hráčom, ktorí si túto hru mali možnosť vyskúšať je Bendy určite známy, no tvorcovia hry sa prostredníctvom optimalizácie hry na mobilné zariadenia budú snažiť osloviť omnoho širšiu škálu hráčov.

Epizódická survival hororovka zažila svoj debut na počítačových obrazovkách, pričom sa nádledne veľmi rýchlo rozšírila aj do ostatných prvkov gamingu. Univerzum s ikonickou postavičkou Bendy sa už v minulosti dočkalo mobilného zážitku, ktorým je Bendy in Nightmare Run na štýl Subway Surfers alebo Temple Run. V podtitulu Ink Machine sa však budete musieť popasovať so všetkými nástrahami a prekážkami na ceste k prekonaniu jednotlivých epizód, ktoré vás poriadne vyľakajú. Nechýbajú ani zaujímavé puzzle hádanky a logické hlavolamy, ktoré dotvárajú napätie a celkovú temnú atmosféru. Hra si svojich fanúšikov vyslúžila hlavne vďaka svojmu unikátnemu grafickému spracovaniu, ktoré je hravé a desivé zároveň.

Titul Bendy and the Ink Machine ponúkne výborné animácie spojené so strašidelnými scénami. 

Bendy and the Ink Machine dorazí na všetky mobilné zariadenia, s uprednostnením verzie pre iOS, ktorej sa dočkáme o niečo skôr. Ak si chcete počas sviatkov užiť netradičný herný zážitok a ste otvorený rôznym žánrom, určite si tento počin nenechajte ujsť. Pokiaľ oň máte záujem, môžete si ho predobjednať už dnes a notifikácia vás upozorní na jeho dostupnosť. Cena je v porovnaní s ostatnými hrami o niečo vyššia, no za ponúkaný obsah to vážne stojí za to. Pripravte si pevné nervy, nasaďte si slúchadlá a vydajte sa na strašidelnú výpravu!

  • Hra Bendy and the Ink Machine dorazí na zariadenia s iOS už 21. decembra/prosince

[appbox appstore id1437669537]

Bendy

Dnes nejčtenější

.