Zavřít reklamu

icon 0622866_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Cloud Outliner
Cloud Outliner vám umožní vytvářet a sdílet vaše koncepty a nápady mezi vaším Macem a Evernote účtem. Pokud dostanete náhle nějaké vnuknutí, plán či nápad, tak neriskujte a včas si ho zaznamenejte za pomocí Cloud Outliner. Právě tato aplikace vám umožní efektivně organizovat vaše plány, projekty a nápady. Stačí nápad zadat do nejbližšího zařízení.

[appbox appstore id571651296 oldprice=“9,99€“]

Housekeeper
Tato aplikace slouží k organizaci vašeho domu, bytu a předmětů uvnitř. V každém domě/bytu můžete vytvořit jednotlivé místnosti jako obývací pokoj, jídelna, koupelna apod. Můžete také ovládat jednotlivé předměty, ke kterým můžete připojit obrázky, návody, výrobce, cenu a další. Housekeeper také obsahuje automatický výpočet celkové částky a další užitečné funkce.

[appbox appstore id792071025 oldprice=“4,99€“]

PDF-to-Word
PDF-to-Word je rychlým a přesným nástrojem pro konvertování PDF dokumentů na dokumenty Word. Aplikace podporuje možnost konvertování vícero dokumentů najednou, konvertovat vybrané stránky PDF dokumentu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id503013264 oldprice=“7,99€“]

Speak & Translate
Speak & Translate je nezbytným pomocníkem pro chytré a především rychlé překládání na vašem Macu. Aplikace umí překládat obsah webových stránek, číst a vytvářet dokumenty a rychle chatovat s cizincem. Tato aplikace vám nabízí 42 jazyků pro hlasové překládání a 100 cizích jazyků pro překládání textu. Speak & Translate plně podporuje český jazyk.

[appbox appstore id1010622866 oldprice=“4,99€“]

Power Video Converter
Power Video Converter je snadno použitelný a výkonný video konvertor, který umí převádět všechny video a audio soubory jako např. MKV na MP4, MKV na AVI, AVI na MP4, FLV na MKV, WMV na MOV, MP4 na MP3 a mnoho dalšího. Aplikace také nabízí základní editační funkce pro vaše videa.

[appbox appstore id911245039 oldprice=“6,99€“]

Medieval Defenders
Zajímavá hra, ve které musíte ochránit hrad a ukázat vetřelcům, kdo je tu pánem. Začněte stavět věže, trénujte svá kouzla, ušetřete nějaké peníze a vašeho protivníka jednoduše porazíte. Středověk byl temným časem, kdy chtěl každý neustále rozšiřovat své území. Nedávejte svým nepřátelům žádnou záminku k tomu, aby si mysleli, že jste slabší než oni a rychle se pusťte do boje.

[appbox appstore id665071253 oldprice=“4,99€“]

Palm Kingdoms 2
Palm Kingdoms 2 je rafinovanou strategickou hrou, ve které můžete ovládat rytíře, shromažďovat zásoby, dobývat hrady a nová území a také samozřejmě bojovat proti svým nepřátelům.

[appbox appstore id504125737 oldprice=“11,99€“]

mac apps imore

 

Dnes nejčtenější

.