Zavřít reklamu

icon 850807_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

iNotepad
Pište a spravujte z jedné lokace tisíce textů za pomocí aplikace iNotepad. Tato aplikace byla navržena tak, aby vám umožnila psát a perfektně organizovat všechny vaše texty a poznámky. Začněte psát poznámky, uspořádejte je podle svého uvážení, vylepšete je obrázky a exportuje do rozličných formátů. Samozřejmostí je zabezpečení soukromí za pomocí hesla.

[appbox appstore id511850807 oldprice=“24,99€“]

Duplicate
Duplicate Finder and Remover je skvělou aplikací, která snadno vyhledává duplikované soubory ve vašem Macu. Vyhledávání a následné odstranění souborů, jako např. hudba, videa, obrázky, dokumenty, archivy a další, je rychlé a bezpečné. Ať už vám dochází místo nebo potřebujete lokalizovat všechny duplikáty, tak je Duplicate perfektním nástrojem.

[appbox appstore id1053840317 oldprice=“1,99€“]

nuTXT
NuTXT je užitečnou aplikací, která vám umožní vytvářet nové soubory (txt) přímo na vaší ploše a vytvářet soubory (txt), které obsahují texty, které jste si předtím zkopírovali. NuTXT představuje velmi snadnou možnost, jak rychle pracovat s .txt soubory.

[appbox appstore id442789249 oldprice=“2,99€“]

Vault 101
Pokud hledáte nějakou aplikaci, která vám zaručí vysokou bezpečnost pro vaše soukromé informace, tak jste našli tu pravou. Vault 101 vám pomůže udržet vaše data chráněna za pomocí kódování AES-256. Aplikace také nabízí jednoduché spravování souborů.

[appbox appstore id1007183645 oldprice=“8,99€“]

Dnes nejčtenější

.