Zavřít reklamu

icon 5740486_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Alarm Clock
Alarm Clock je progresivní aplikací, která se zaměřuje na vzbuzení a zkvalitnění vašeho spacího cyklu. Tuto aplikaci můžete využít během meditace, při cvičení jógy nebo i při power nap. Aplikace obsahuje různé spací programy, budící programy, 44 vysoce kvalitních zvuků, 13 druhů alarmů a mnoho dalšího. Začněte lépe spát, budit se svěží a užívat si každý den.

[appbox appstore id579712380 oldprice=“6,99€“]

SlideSync
Aplikace, která umožňuje nahrávat, zapisovat si poznámky a sdílet dokumenty přes iOS zařízení, aniž byste museli být připojení k internetu. Stačí na dvou zařízeních otevřít aplikaci a v ní stejný dokument, poté už můžete sledovat, jak někdo například bude ukazovat prezentaci a vám se bude také posouvat. Stejně funguje i s přidáváním poznámek. Pozor, aplikace podporuje pouze formát PDF. Aplikace je k dispozici i pro majitele Apple Watch.

[appbox appstore id980898789 oldprice=“1,99€“]

SpeakText 2
SpeakText 2 je skvělou aplikací na překlad webových stránek a dokumentů, která umí pracovat i bez internetového připojení. Aplikace překládá do více než 40 světových jazyků. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže rozhodně zvažte její stáhnutí.

[appbox appstore id1052677793 oldprice=“9,99€“]

Calories Today
Calories Today je tou nejrychlejší, nejsnazší a nejvíce elegantní možností, jak přidávat kalorie do vaší iOS aplikace Zdraví. Calories Today je perfektní cestou, jak monitorovat váš denní příjem kalorií.

[appbox appstore id832112884 oldprice=“0,99€“]

BusyBox
BusyBox vám umožní sledovat množství času, které trávíte nad jednotlivými činnostmi. Můžete také synchronizovat všechny údaje s Dropboxem a mít je tak k dispozici na všechna vaše iOS zařízení.

[appbox appstore id863003886 oldprice=“2,99€“]

Color Dodge
Color Dodge je naprosto jednoduchou hrou pro vaše iOS zařízení (iPhone, iPad i Apple Watch). Chcete si otestovat vaše reflexy? Color Dodge je ideální hrou.

[appbox appstore id1064366444 oldprice=“0,99€“]

DoItQUICKLY
DoitQUICKLY je skvělou aplikací pro všechny chronické zapomínače na váš iPhone a iPad. Přidávejte krátké důležité připomínkové karty s určitým deadlinem a časovým odpočítávačem. Věřte, že vás aplikace donutí udělat vše, co potřebujete.

[appbox appstore id1045740486 oldprice=“1,99€“]

Buddyman
Je čas na novou hrací výzvu – seznamte se s Buddymanem. Ničte, střílejte, zapalte a zmrzazte všechno, co vám bude stát v cestě. Uvolněte nashromážděný stres za pomocí této zajímavé hry, která nabízí mnoho skvělých úrovní.

[appbox appstore id944636116 oldprice=“0,99€“]

http://www.theverge.com/Photo: www.theverge.com

Dnes nejčtenější

.