Zavřít reklamu

icon 691986_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

iObserve
Začněte pozorovat oblohu s aplikací iObserve jako naprostý profesionál. IObserve posune vaší přípravu astronomického pozorování na mnohem vyšší level. Aplikace sbírá všechny informace, které potřebujete a umožní  vám lehce pozorovat všechny vaše vytoužené cíle.

[appbox appstore id424693907 oldprice=“29,99€“]

Instastack
Instastack vám poskytuje elegantní možnost, jak prohlížet Instagram na vašem Macu. InstaStack je nástrojem, který vám pomáhá efektivně prohledávat Instagram. Aplikace vám umožní rychlý přístup na váš účet přímo z menu bar.

[appbox appstore id775691986 oldprice=“4,99€“]

Click Show
Šikovná aplikace, kterou si jen přidáte do Docku a když na ní kliknete, tak se skryjí všechna okna, která máte otevřená a zobrazí se plocha. Dalo by se říct, že se jedná o jakousi náhradu za tlačítko plochy u Windows. Pokud poté opět kliknete na ikonu, tak se znovu ukáží všechna okna. Z vlastní zkušeností vím, že má aplikace problém s oknem Finderu, které nedokáže skrýt, vše ostatní ale funguje bezproblémově.

[appbox appstore id1054855574 oldprice=“0,99€“]

Note Pro
Hledáte nějakou prostou aplikaci na vytváření poznámek? Note Pro pro vás možná bude zajímavou volbou. Jedná se o přehlednou a pěknou poznámkovou aplikaci. Můžete snadno přidávat, mazat či prohledávat vaše poznámky. Aplikace poskytuje možnost mít po straně okna panel s předešlými poznámkami, takže v nich můžete rychle přeskakovat. V momentě, kdy se potřebujete plně soustředit na konkrétní text, tak si můžete panel skrýt. Dále si můžete vybrat barvu pro své poznámky, font, označit důležité či oblíbené poznámky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id697898149 oldprice=“2,99€“]

iMail
IMail je užitečnou aplikací na organizaci vašich emailů, která efektivně a precizně organizuje vaše emaily. Tato aplikace vám umožní snadno vyhledávat, spravovat a mazat všechny emailové přílohy, organizovat emaily, bleskurychle je odesílat a mnoho dalšího. Aplikace podporuje Gmail, Yahoo, Hotmail/Outlook, Live, iCloud a další.

[appbox appstore id999411074 oldprice=“4,99€“]

AnyMP4 M2TS Converter
Díky aplikaci AnyMP4 M2TS Converter můžete převést videa M2TS AVCHD na jakékoliv oblíbené video formáty. Můžete také rychle importovat M2TS soubory do Final Cut Pro, iMovie, Avid Media Composer při zachování původní kvality videa. Umožňuje převést M2TS videa na formáty: MP4, MOV, M4V, MPEG, MKV, AVI, WMV, and HD video like TS, HD MP4 a další.

[appbox appstore id628358505 oldprice=“19,99€“]

HQ Photo
HQ Photo je program, který nabízí inovativní algoritmus, který umožňuje rozšíření vašich fotografií, které budou i po zvětšení velmi ostré. HQ Photo nabízí 20 přednastavených algoritmů i možnost vytvořit si vlastní algoritmus. Aplikace podporuje následující soubory: jpg, png, bmp, tif, ppm.

[appbox appstore id450451849 oldprice=“14,99€“]

www.cnet.com
Photo: www.cnet.com

Dnes nejčtenější

.