Zavřít reklamu

iPhone 6 fotoaparatApple se poslední dobou hodně zaměřuje právě na fotoaparát u nových iPhonů. Již minulý rok Apple rozjel kampaň „Shot on iPhone“, kdy lidé z různých koutů světa zveřejňovali fotografie focené iPhonem 6 a 6 Plus a pár z nich bylo vybráno. Vybraní lidé měli zveřejněnou fotografii i se jménem na webu Applu a také se některé fotografie dostali na billboardy po celém světě. Letos se kampaň znovu rozjela a stále běží. Na snímky pořízené novými iPhony 6s a 6s Plus, se můžete podívat na stránkách Applu.

Hlavní fotograf Bílého domu, Pete Souza, dnes sdílel fotografie, které on v průběhu roku 2015 nafotil na svůj iPhone. Pete jde samozřejmě s dobou a zveřejňuje všechny své snímky na Instagram. Kromě iPhonu však na focení používá profesionální zrcadlovku a tak nikdo nevěděl, které fotografie jsou focené iPhonem a které zrcadlovkou. Proto uveřejnil album nafocené pouze iPhonem a podotkl, že všechny čtvercové fotografie jsou právě z iPhonu. Na fotkách můžeme vidět vyfocený samotný Bílý dům, pohled z letadla a nebo prezidenta USA Baracka Obamu.

CEO Applu Tim Cook si fotografií ihned všiml a informoval o tom na svém Twitteru:„Stunning iPhone photography by White House chief official photog“, což v překladu znamená „Ohromující iPhone fotografie, nafocené hlavním fotografem Bílého domu“. Jak sami můžete vidět, fotografie jsou famózní. Fotoaparát iPhonu, prošel za poslední dva roky velkými změnami a Apple si na tom dává opravdu záležet. Ostatně v nedávném článku bylo zmíněno, že Apple má 800 zaměstnanců, kteří pracují na fotoaparátu. Všechny fotografie Peta, naleznete na jeho Instagramu.

pete_souza_iphone
pete_souza_10
pete_souza_3
pete_souza_4
pete_souza_5

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.