Zavřít reklamu

printscreen 2015-12-18 v 18.31.22Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Air-Photos
Air-Photos je Wi-Fi prohlížečem fotografií přímo z vašeho počítače, aniž byste museli cokoliv synchronizovat. Také tato aplikace umí sdílet snímky přes Wi-Fi, nabízí možnost ukládání snímků do camera roll a umožňuje vám využít další užitečné funkce.

[appbox appstore id525692766 oldprice=“2,99€“]

World Travelpedia
World Travelpedia je zajímavou aplikací pro všechny, kteří rádi vyhledávají místa, kde si mohou vychutnat noční život. Aplikace nabízí přes 30 000 různých míst po celém světě, kde se rozhodně v noci nudit nebudete. Také nabízí různé žebříčky jako např. 50 nejlepších měst, ve kterých to v noci opravdu žije. Pokud se chystáte na Vánoce či Silvestra vycestovat do zahraničí, tak zvažte její stáhnutí.

[appbox appstore id482578090 oldprice=“5,99€“]

Phoenix Photo Editor
Jak už samotný název napovídá, Phoenix Photo Editor je další z mnoha aplikací na úpravu fotografií. Oproti ostatním nabízí nyní zdarma poměrně pokročilé úpravy díky mnoha nástrojům, filtrům a dalším funkcím. Obrázky a fotografie můžete zmenšovat, ořezávat, přidávat jim text, měnit světlo apod.

[appbox appstore id734696710 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id798663364 oldprice=“0,99€“]

Where To Eat?
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id294193888 oldprice=“0,99€“]

i-School
Tato aplikace je velmi minimalistická, ale přesto obsahuje vše, co potřebujete. Rozvrh a poznámky jsou připojeny ke školním hodinám/přednáškám a aplikace poskytuje mnoho dalších funkcí. Máte možnost zaznamenávat si známky a domácí úkoly. Udělejte si fotografii nebo použijte funkci nahrávání hlasového záznamu k vytváření poznámek. Velmi prosté. Velmi užitečné.

[appbox appstore id702741450 oldprice=“2,99€“]

Faces
Dnes vám přinášíme aplikaci, která snad potěší majitele Apple Watch. Faces vám umožní vybrat skvělé pozadí pro vaše Apple Watch. Vybrat si můžete z různých šablon nebo ze svých fotografií.

[appbox appstore id985623562 oldprice=“0,99€“]

Photo Locker
Photo Locker je spolehlivou, rychlou a snadno použitelnou aplikací, která ochrání vaše fotografie. Můžete jednoduše přesunout vaše snímky nebo videa do této aplikace, do které budete mít přístup prostřednictvím Touch ID nebo klasického hesla.

[appbox appstore id1061715950 oldprice=“0,99€“]

RetainIt
RetainIt je ultimátním organizérem pro váš iPhone, který vám pomůže zorganizovat každý aspekt vašeho života. Jednoduše zachyťte a organizujte všechny informace, které vám pomůžou úspěšně projít každým dnem. Vytvořte si jednotlivé kategorie jako např. práce, osobní, škola a zaplňte je všelijakými projekty, cíli, připomínkami, kontakty, fotografiemi, poznámkami – prostě čímkoliv co vás napadne.

[appbox appstore id730788379 oldprice=“1,99€“]

Shoppylist
Shoppylist vám přináší možnost vytvořit si váš nákupní seznam během okamžiku. Shoppylist si bude postupně ukládat předměty, které často nakupujete a bude je postupně nabízet v nápovědě. Můžete vytvářet mnohonásobné seznamy, které můžete třídit podle jména či kategorií, dále je můžete duplikovat a sdílet.

[appbox appstore id602418681 oldprice=“1,99€“]

33rd Division
33rd Division vás navrátí do časů druhé světové války. Válka je v plném proudu a spojenci zoufale potřebují posily. Pouze vy jim můžete poskytnout více techniků, doktorů a seržantů. Dejte si pozor, Němci vás hledají s prstem na spoušti, takže budete potřebovat veškerý důvtip, abyste přežili.

[appbox appstore id680526609 oldprice=“1,99€“]

Photo: Geoff Pugh/The Telegraph
Photo: Geoff Pugh/The Telegraph

Dnes nejčtenější

.