Zavřít reklamu

TAG Heuer MonacoKomerční sdělení: Rádi byste Vaše blízké potěšili nějakým skutečně krásným dárkem a všechny zaručené tipy se Vám zdají nezajímavé a tuctové? Nebo sháníte něco, čím byste udělali radost sami sobě? Přemýšlíte, jak nejlépe investovat Vaše peníze, abyste spojili krásné s užitečným? A co takhle hodinky? Funkčnost, nadčasovost a výběr z velkého množství modelů… Na internetu můžete najít spoustu informací na specializovaných webech a eshopech, ale máte přehled o tom, jaké novinky pro své zákazníky připravili oblíbení výrobci?

Začněme například symbolem prestiže, výkonu a přesnosti; švýcarskými hodinkami TAG Heuer s tradicí delší než jedno a půl století. Fanoušky tradičního designu automobilových hodinek této značky, konkrétně kolekce Monaco, určitě potěšíme – krásný model z reedice původních Monaco Steve McQueen z roku 1969 je již v prodeji. Tyto oblíbené hodinky, které můžete znát z filmu Le Mans, jsou vyráběny v různých limitovaných edicích; nyní se však jedná o opravdovou reedici, která bude dostupná ve vyšším počtu kusů. Podobnost s původním modelem je evidentní již z polohy korunky, která je díky stroji kalibru 11 umístěna na levé straně. Naopak jediným odlišným prvkem jsou stopovací tlačítka – ta původně kulatá jsou zde nahrazena čtvercovými.

Typická modrá barva číselníků a také vodorovné položení indexů zůstávají zachovány. Výraznými prvky jsou červené ručičky a logo HEUER, tedy s původním označením této hodinářské manufaktury. Co se týče stroje calibre 11, jedná se o chronograf s rezervou chodu 40 hodin a s 59 kameny. Nejpodobnější varianta původních Monaco byla vyrobena již v roce 2009 k 40. výročí výroby hodinek TAG Heuer Monaco. Model 2015 je maličko větší, průměr pouzdra je 39 mm. Náhled a popis těchto hodinek najdete na stránkách oficiálního prodejce helvetia-hodinky.cz  nebo navštivte přímo kamennou prodejnu v centru Olomouce, kde si můžete prohlédnout celou kolekci TAG Heuer.

Odborně školený personál Vám ochotně pomůže s výběrem a zodpoví veškeré Vaše dotazy. Na této adrese zakoupíte nejen luxusní švýcarské hodinky známých značek, jako je již zmíněný TAG Heuer, dále Longines, Raymond Weil a další, ale také zboží módních značek – např. Guess a Calvin Klein.

Švýcarský výrobce hodinek a šperků Calvin Klein již tradičně představil velice zajímavé kusy a novinky. Je velice neobvyklé, aby módní značky produkovaly také pánské automatické hodinky; Calvin Klein je důkazem, že i módnost a design mohou být synonymem pro precizní hodinářskou práci. Stále populárnější jsou také dámské moderní, avšak elegantně laděné typy hodinek, jako je tomu u modelu Calvin Klein Senses. Vyrábí se v různých barevných kombinacích, standardem je povrchová úprava PVD a švýcarský strojek. Model ve žlutém PVD zlacení vypadá opravdu dobře.

TAG Heuer

Ani šperky téže značky nelze snadno přehlédnout – kolekce Breathe je výstřední a přesto elegantní. Náhrdelník se vyrábí v kombinacích s matně broušenou ušlechtilou ocelí 316L, případně se zlacenou částí a opět s kvalitním PVD. Stejně tak náramek, náušnice a prsten.

Šperky a hodinky Guess jsou již na trhu módy stálicemi, letos se ale výrobce šperků rozhodl vylepšit kromě designu také materiály. Jedná se o luxusní bižuterii bez obsahu niklu, která je nově pokryta kvalitní směsi stříbra s rhodiem a zdobena křišťálem Swarovski. Díky tomu jsou šperky odolnější a nová kolekce slaví skutečný úspěch. Tato módní značka nenechává nic náhodě; svou kolekci mění tradičně dle sezóny. Pokud se Vám tedy cokoliv zalíbí, neváhejte, starší kousky se již nedají objednat. Což je svým způsobem výhodné, protože snad každá žena ocení, že celé město nenosí stejné náušnice. Vybírat můžete přímo zde.

ultimate ceramic

Velmi zajímavé jsou také značky, které se specializují pouze na šperky. Cenově dostupné a přitom luxusní jsou modely Ultimate ceramic, vyráběné z hi-tech keramiky. Bílé i černé šperky jsou zdobeny zirkony a rhodiovaným stříbrem. Úžasné jsou prsteny – v kolekci jsou například k vidění kombinace tenkých kroužků se silnějšími, které jsou osázenými kameny, lze spojit také se šperky v barvě žlutého a růžového zlata. Keramika je zvláštním materiálem, který se nepoškrábe, nemění barvu a určitě potěší každou ženu, která má ráda originalitu. Výhodou je cenová dostupnost; netradiční kousek, který vydrží, lze pořídit jíž od 480 Kč. Žhavým tipem pro rok 2015 je například prsten, který je mohutnější a opravdu výrazný, prohlédnout si jej můžete přímo zde. Vybrali jste si?

16

Dnes nejčtenější

.