Zavřít reklamu

printscreen 2015-12-05 v 11.27.07Vzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

QuickdRemind

QuickdRemind je skvělou možností, jak si zapisovat nové úkoly, aniž byste museli opustit to, nad čím zrovna pracujete. Stačí kliknout na ikonu, která je umístěna v menubar a poté vložit připomínku.

[appbox appstore id1055708493 oldprice=“2,99€“]

Click Show
Šikovná aplikace, kterou si jen přidáte do Docku a když na ní kliknete, tak se skryjí všechna okna, která máte otevřená a zobrazí se plocha. Dalo by se říct, že se jedná o jakousi náhradu za tlačítko plochy u Windows. Pokud poté opět kliknete na ikonu, tak se znovu ukáží všechna okna. Z vlastní zkušeností vím, že má aplikace problém s oknem Finderu, které nedokáže skrýt, vše ostatní ale funguje bezproblémově.

[appbox appstore id1054855574 oldprice=“0,99€“]

eSecure
eSecure je nová aplikace, která je nyní o víkendu ze své původní, poměrně vysoké ceny zcela zdarma. Aplikace má za úkol odstranit všechen adware z vašeho Macu, který by vám mohl například zpomalovat prohlížeč. Kromě toho umí ochránit Mac před trojským koněm, malwarem a podobně.

[appbox appstore id1052726909 oldprice=“9,99€“]

Flamingo
Flamingo je designově povedená aplikace pro odesílání zpráv pro OS X, která podporujeHangouts/Gtalk a XMPP. Kromě toho nabízí podporu pro náhledy odkazů z Instagramu, YouTube a mnoha dalších. Svým uživatelům umožní i odesílání souborů.

[appbox appstore id728181573 oldprice=“1,99€“]

Enigmo
Hra, která sice nijak neohromí svým designovým provedením, ale za to jde o poměrně zábavnou a logickou 3D hru, u které musíte přemýšlet, jak dostat kapičky různých kapalin do místa určení. Nabídne tak zajímavé efekty a hlavně velkou slevu z původní ceny.

[appbox appstore id402791192 oldprice=“14,99€“]

InstaView
InstaView je fullscreen prohlížeč fotografií s unikátními vlastnostmi pro fotografy a nadšence. Stačí do aplikace přetáhnout fotografie nebo případně celou složku a InstaView vám je ukáže všechny ve fullscreen režimu, které můžete případně upravovat.

[appbox appstore id1031225629 oldprice=“4,99€“]

WatchTV
Aplikace, která vám umožní sledovat více než 60 TV kanálů na svém Macu. Drtivá většina je samozřejmě v angličtině. Kromě toho ale nabídne také možnost stahovat videa z YouTube, což se může nejednomu zájemci hodit.

[appbox appstore id870158157 oldprice=“4,99€“]

Macbook Pro Retina 15inch. Photo: Josh Valcarcel Macbook Pro Retina 15inch. Photo: Josh Valcarcel

Dnes nejčtenější

.