Zavřít reklamu

OnePlus case iPhone 6sPředstavte si, že by Apple nyní představil svůj obal s logem nakousnutého jablíčka například pro Samsung Galaxy S6. Že to zní šíleně? To samé nyní udělal OnePlus, který nedávno představil již svého druhého, samozvaného „zabijáka vlajkových lodí“ tudíž i zabijáka iPhonu. Jenže OnePlus One nebo Two zase takový zabiják asi nebude, a tak společnost alespoň představila „zabijácký“ obal. Ten je totiž určený pro nejnovější iPhone 6s a namísto toho, aby na něm bylo jablíčko nebo raději nic, tak si na něj OnePlus bez problému vypálil své vlastní logo.

OnePlus si tedy myslí, že majitel iPhonu vezme jejich obal s jejich logem a překryje s ním logo Applu. Na druhou stranu jde o poměrně povedený obal, který nevypadá vůbec špatně a přináší na iPhone speciální pískovcový motiv, který je pro OnePlus smartphony charakteristický.

Obal si lze v Evropě pořídit za 19,99 € a už nyní si jej můžete objednat přímo z online stránek společnosti OnePlus. Kromě obalu ještě v krabičce najdete speciální pozvánku, která vám umožní koupit si OnePlus X, tedy poměrně povedený smartphone, který je bez pozvánky jinak těžké sehnat a jehož cena startuje na nízkých $249. Evropě si navíc můžete objednat limitovaný keramický model.

2015-12-01-11
2015-12-01-11

2015-12-01-11
2015-12-01-11

*zdroj: cultofandroid

Dnes nejčtenější

.