Zavřít reklamu

oneplus-2-iphone-6-backsSpolečnost OnePlus představila svou novou vlajkovou loď s názvem OnePlus 2 teprve včera a na internetu se už objevují první fotografie a videa tohoto „zabijáka vlajkových lodí,“ jak jej společnost sama prezentuje. OnePlus nabízí opravdu špičkové parametry za bezkonkurenční cenu, jenže na druhou stranu jeho dostupnost, absence microSD slotu pro paměťové karty a NFC nepůsobí na potenciální zákazníky příliš dobře a ihned se objevila vlna znepokojení, když OnePlus dvojku včera představil.

Lákadlem je ale stále poměr ceny a výkonu, kterou v Evropě žádný jiný telefon nenabídne. Jak už jsem zmínil v úvodu, OnePlus svůj nový špičkový smartphone označuje jako „zabijáka vlajkových lodí,“ což ve výsledku znamená i zabijáka pro iPhone 6 a především pro iPhone 6 Plus, vzhledem k 5,5″ a full HD rozlišení, které  nabízí přesně i větší z obou jablečných telefonů.

Server iMore neváhal a okamžitě vyrazil OnePlus 2 okouknout. Při té příležitosti jej porovnal s iPhone 6. Podobně tak učinil i server 9to5Mac, který nabídl rovnou srovnávací video. Pokud vás oba telefony ze špičky pyramidy dnešních smartphonů zajímají, pak máte možnost podívat se, jak vypadají tváří v tvář.

op2-vs-ip6

oneplus-2-iphone-6
oneplus-2-iphone-6-left
oneplus-2-iphone-6-fingerprint
oneplus-2-iphone-6-bottoms
oneplus-2-iphone-6-backs
oneplus-2-iphone-6-tops
oneplus-2-iphone-6-right

Dnes nejčtenější

.