Zavřít reklamu

fifthavenue_gallery_image2_largeZákazníci a zaměstnanci v nejslavnějším Apple Storu světa na 5th Avenue v New Yorku si v pátek užili zajímavou a asi i trochu děsivou podívanou. Neznámý muž totiž vešel do Apple Storu a na prosklených schodech vedoucích do obchodu začal mávat obrovským samurajským mečem, do čehož navíc děsivě ječel.

Zaměstnanci se ale obětavě postavili mezi něj a všechny zákazníky, čímž utvořili jakousi zeď, která je oddělovala. Poté jej navíc vyvedli ven před obchod, aby se nikomu uvnitř nic nestalo. Muž údajně před Apple Storem znovu křičel a mával okolo sebe katanou, přičemž se na něj vrhli dva důstojníci New Yorské policie a vzali ho do vazby.

Podle očitých svědků se prý situace dostala do takové úrovně, že těsně před tím, než policie muže spoutala, to vypadalo, že chce někomu už doopravdy ublížit zmíněným mečem. Nakonec se ale nikomu nic nestalo a policie ani neprozradila šílencovo jméno. Prozrazen nebyl ani důvod jeho počínání, a tak se neví, zda chtěl muž ublížit sobě či někomu jinému nebo jen prováděl nějaký svůj šílený rituál.

https://youtu.be/OdVKTO7jphc

screen-shot-2015-11-20-at-6-29-16-pm

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.