Zavřít reklamu

App Store iconStejně jako každoročně, tak i letos Apple upozornil vývojáře, že přes vánoční svátky nebudou moct předkládat své nové aplikace ke schválení nebo aktualizovat ty stávající, které už mají v App Storu. Pro nás, jako pro běžné uživatele to znamená, že mezi 22. a 29. prosincem nenajdeme v App Storu v podstatě ani jednu aktualizaci nebo novou aplikaci.

V tomto období také nečekejte zlevněné aplikace, jelikož vývojáři nebudou moc měnit jejich ceny, ale mohou je předem naplánovat, tudíž pár se jich pravděpodobně dočkáme. Ovšem jako každý rok bude před Vánocemi v rámci sváteční nálady zlevněno spoustu populárních aplikací, o kterých vás samozřejmě budeme informovat v našem každodenním přehledu zlevněných aplikací jak pro iOS, tak pro OS X.

Apple navíc v tiskové zprávě uvádí, že počet stažení aplikací v App Storu překročil hranici 100 miliard. Příjmy meziročně vzrostly o 25% a počet zákazníků vzrostl o 18%, čímž byl stanoven nejvyšší rekord všech dob. Navíc Apple dodal, že vývojáři od začátku roku vydělali společně více než 10 miliard dolarů.

App Store

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.