Zavřít reklamu

icon 573045_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

SocialPanel
Tato aplikace vám přináší úplně nové možnosti v přístupu k vašim oblíbeným sociálním sítím z plochy Macu. SocialPanel zůstává skryt na ploše, aniž by vás vyrušoval v práci a zobrazí se jen při pohybu myší na pravé straně obrazovky.

[appbox appstore id934169302 oldprice=“4,99€“]

PhotoCut
PhotoCut je interaktivní nástroj pro vystřihování vámi zvoleného obsahu. S touto aplikací můžete také odstranit pozadí z vašich fotografií. PhotoCut je aplikací, která značně urychlí celý designový proces, ušetří váš čas a vylepší kvalitu vašich fotografií. Aplikace podporuje velké množství souborů (JPG, BMP, PNG, GIF a další).

[appbox appstore id966457795 oldprice=“19,99€“]

Suite for iWork
Suite for iWork je velmi užitečným nástrojem pro všechny, kteří používají iWork. Aplikace vám poskytne 595 unikátních designů pro aplikaci Pages, 35 kvalitních prezentačních motivů pro Keynote a 90 šablon pro Numbers. Všechny šablony jsou jednoduše přizpůsobitelné vašim přáním a potřebám.

[appbox appstore id815573045 oldprice=“39,99€“]

DiskKeeper
Aplikace DiskKeeper vám umožní vyčistit váš Mac od všemožného počítačového odpadu a přebytečných souborů a také zároveň podpoří váš počítač a uvolní místo na disku.

[appbox appstore id916467916 oldprice=“5,99€“]

Go for Youtube
Go for YouTube vám umožní bleskurychlý přístup k Youtube. Prohlížejte filmy a klipy, aniž byste otevřít svůj prohlížeč. Stačí pouze kliknout na ikonu na vašem menubar a to je vše.

[appbox appstore id994822723 oldprice=“2,99€“]

Auto File Group
Auto File Group je zajímavou a užitečnou aplikací na spravování všech vašich souborů. Aplikace umí automaticky a bleskově roztřídit do skupin soubory podle vámi zadaných kritérií, také umí přehrát video i audio a umožní vám uzpůsobit soubory podle vašich požadavků a mnoho dalšího.

[appbox appstore id879336349 oldprice=“3,99€“]

Equilibrium 3D
A máme tu hru, která je kombinací 3D Arkanoidu a plošinovky z první osoby. Jedinočnost této hry spočívá v tom, že ne všechny cihly mohou být zničeny koulí, některé musí být odpáleny z vnitřku cihly. Funguje to takovým způsobem, že v momentě, kdy trefíte cihlu koulí, budete přeneseni do vnitřku cihly, kde musíte najít rozbušku.

[appbox appstore id967828129 oldprice=“5,99€“]

apps Mac

Dnes nejčtenější

.