Zavřít reklamu

Apple PencilNa iPad Pro se zahraničním servery šíří různé názory, ale stylusu Apple Pencil nedokázal jen tak nikdo něco vytknout. Když jej Apple respektive Steve Jobs zpočátku odmítal a poté se společnost rozhodla, že jej použije pro lepší uživatelskou zkušenosti s iPadem, tak si musel Apple dát hodně záležet, aby opravdu stál za to, což se mu s největší pravděpodobností povedlo. Samotný Tim Cook se před pár dny nechal slyšet, že Apple Pencil není stylus, ale nástupce tužky. Svým způsobem měl i pravdu.

Apple Pencil opravdu působí jako tužka, ať už po designové nebo funkční stránce a má být skvělou pomůckou pro designéry, kteří budou na iPadu Pro kreslit své návrhy. Společně s iPadem Pro se tak stávají velkým konkurentem pro Microsot Surface Pro 4.

Novinář a fotograf Angel Jimenez de Luis se rozhodl oba tablety a hlavně jejich stylusy vyzkoušet a porovnat. Na iPadu Pro testoval Apple Pencil v aplikaci poznámky a na Surface Pro 4 v aplikaci One Note. Při kreslení nahrál zpomalené video při 120 fps, kde je vidět jasný rozdíl, že Apple Pencil reaguje s iPadem Pro mnohem rychleji a celkově se vše zakresluje o něco plynuleji a pravidelněji.

Apple Pencil iPad Pro

*zdroj: cult of mac

Dnes nejčtenější

.