Zavřít reklamu

icon 230527_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

IMAGEmini Lite
IMAGEmini je aplikací, která se zaměřuje na změnu velikosti snímků. Umožní vám také optimalizaci vašich fotografií. Tato aplikace vám pomůže ušetřit mnoho místa a také můžete s její pomocí sdílet s vaše fotogragie s plným rozlišením. Podporuje 70 různých druhů formátů. Upozorňujeme, že se jedná o lite verzi

[appbox appstore id771521888 oldprice=“0,99€“]

PhotoStitcher
Aplikace PhotoStitcher vám umožní sešít vaše fotografie do jedné velké panoramatické fotografie. Nemusíte jakkoliv manuálně upravovat vaše snímky, PhotoStitcher vám nabízí možnost jednoduché a rychlé tvorby panoramatických snímků.

[appbox appstore id638230527 oldprice=“19,99€“]

Doodle Destroy
Doodle Destroy je zábavnou fyzikální hrou, ve které je vaším cílem udržet modrou kostku na šedých kvádrech zatímco zničíte červené kvádry. Je nesmírně důležité chytře uvažovat a mít správné načasování.

[appbox appstore id433149840 oldprice=“0,99€“]

Super Refocus
Super Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“14,99€“]

PDF to Image
PDF to Image vám umožní konvertovat PDF soubory na rozličné obrázkové soubory jako např. TIFF, BMP, PNG, JPG, GIF a další. Také vám umožní konvertovat celou stránku PDF na obrázkový soubor včetně textu, barvy, obrázků, formy apod.

[appbox appstore id691025147 oldprice=“0,99€“]

Goldman HD
V této hře máte za úkol ovládat horníka, který má ve svém životě jedinou věc – zlato. Je tak vždy připraven za pomocí výbuchu odstranit vše, co mu stojí v cestě za zlatem. Máte také na výběr mnoho druhů explozí.

[appbox appstore id606805906 oldprice=“4,99€“]

Battery Guru
Battery Guru je pomocnou aplikací, která je usazena v menubar a ukazuje vám potřebné informace o aktuálním stavu vaší baterie. Například vám bude poskytovat informace typu – kolikrát byla baterie nabita a vybita, konkrétní datum, kdy byla vaše baterie vyrobena a přesnou teplotu baterie.

[appbox appstore id529376620 oldprice=“4,99€“]

Cleaner App
Tato aplikace je velmi výkonným nástrojem, který vám pomůže zvýšit vaše volné místo na disku. Rychle proskenuje váš Mac a najde všechny nepotřebné soubory, které zbytečně zabírají místo.

[appbox appstore id1003785509 oldprice=“4,99€“]

Iron Heart
Bojujte proti bezcitné ocelové armádě a dokažte svou odvahu v bouři ohně a páry. Horda útočníků se formuje z nitra Země, aby zotročili lidstvo na povrchu. Iron Heart je strategická hra, která prověří vaše taktické a bojové schopnosti. Iron Heart vám nabízí 12 různých mechanických protivníků, rozličné taktické možnosti, 3 epizody a 60 levelů s různou obtížností.

[appbox appstore id979926394 oldprice=“4,99€“]

Super Eraser
Aplikace, která vám umožní odstranit nechtěné předměty z vašich fotografií. Super Eraser rychle a precizně vymaže věci jako logo, text, vodoznak, akné, různé osoby či cokoliv jiného. Upravte a vylepšete vaše snímky.

[appbox appstore id986260950 oldprice=“12,99€“]

Mac Apps 11

 

 

Dnes nejčtenější

.