Zavřít reklamu

iPhone waterproof AppleHned po zahájení prodeje iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus začaly celým internetem kolovat informace, že je nejnovější jablečný telefon mnohem více voděodolný, než jeho předchůdci. Pro mnoho uživatelů šlo o skvělou zprávu a když jsme se podívali na první videa, která tuto informaci potvrzovala, tak jsme se divili, proč Apple tuto vlastnost nevyzdvihoval během konference, čímž by nalákal mnoho zákazníků.

Jak se ale ukazuje, tak k tomu měl Apple dost dobrý důvod, protože iPhone 6s není o nic více voděodolný, než všechny předchozí generace iPhonů. Prví testy totiž pravděpodobně probíhaly v destilované vodě, která iPhonu jen tak neublíží a telefon v ní vydrží ponořený klidně i něco přes hodinu. Později se ale objevilo video, kde uživatel ponořil iPhone 6s do bazénu s chlorovanou vodou a ta zničila iPhone během několika minut.

Následující video vám ukáže, jak si vede nový, údajně voděodolný, iPhone 6s ve srovnání se všemi svými předchůdci včetně vůbec prvního iPhonu 2G. Pro Apple fanoušky nejde o nijak pěknou podívanou, zvlášť hned na začátku, kdy testující všechny iPhony přilepí lepidlem k podložce, ale dokazuje nám, že iPhone 6s není o nic více voděodolný, než jeho předchůdci. Kupodivu nejdéle testování vydržel  přes sedm let starý iPhone 3G.

Dnes nejčtenější

.