Zavřít reklamu

icon 1083676_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Quartet for Keynote
Quartet for Keynote je perfektním doplňkem pro aplikaci Keynote, jelikož vám nabízí 20 originálních pohybujících se motivů, 45 návrhů pro pozadí, 100 animací a 90 nehybných motivů. Využijte je a vaše příští prezentace bude přesvědčivá a unikátní.

[appbox appstore id440457364 oldprice=“39,99€“]

Around the World
Přijměte výzvu a pusťte se na cestu okolo světa za 80 dní. Hra je inspirována románem Julese Verna Cesta kolem světa za 80 dní. Britský džentlemen Phileas Fogg chce vykonat cestu kolem světa za 80 dní a spolu s ním cestuje Jean Passepartout, jeho sluha. Tyto dva pány však sleduje But Fix, který je policejním inspektorem, jelikož Fogga podezírá, že je bankovním lupičem. Hra nabízí 22 lokací, minihry, hledání různých objektů a 2 herní režimy (classics, time attack).

[appbox appstore id419305757 oldprice=“9,99€“]

Final Maker
Díky této aplikace můžete vytvořit z vašich fotografií přehledný příběh – stačí přetáhnout vaše snímky a hudbu a poté je tranformovat do překrásného filmu, který můžete sdílet se svou rodinou a přáteli. Hudbu můžete různě sestříhat a nastavit postupné utišení vybraného hudebního doprovodu.

[appbox appstore id954962128 oldprice=“14,99€“]

Total Video Player
Total Video Player je výkonným HD přehrávačem, který podporuje 1080p, 3gp, Mp4, H264, Mov, Flv a mnoho dalších populárních video formátů spolu s mnoha audio formáty (Mp3, Wma, Ogg, Mpeg-1 a další). Dále aplikace umí načíst titulky, které mají stejný název jako video, nabízí pohodlné vytváření playlistů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id919402022 oldprice=“4,99€“]

The Last Tinker
The Last Tinker je barevnou akční adventurou, ve které se zúčastníte dobrodružství, které probíhá ve světě, který je vystavěn na kreativitě, emocích a spolupráci. Temná síla The Bleakness se bohužel v našem městě vynořila a usiluje o rozervání barev a vycucnutí veškeré radosti a života z tohoto krásného světa. Pomožte našemu hlavnímu hrdinovi nastolit pořádek a rovnováhu ve světě.

[appbox appstore id952327305 oldprice=“21,99€“]

PDF Author
PDF Author je novou a snadnou možností, jak vytvářet mnohostránkové PDF soubory jako např. průvodce, eknihy, manuály a další. Aplikace nabízí přetahovací designový editor, automatické číslování stran, snadné sdílení přes email, zprávy či sociální sítě a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1015998710 oldprice=“29,99€“]

PhotoTidier
Jednoduchá a uživatelsky přátelská aplikace na spravování vašich alb na vašem Macu. PhotoTidier vám pomůže lépe vyhledávat a spravovat vaše fotografie a také vám k nim umožní snadnější a rychlejší přístup. Bleskurychle dokáže najít duplikované fotografie a snadno s touto aplikací přejmenujete velké množství fotografií.

[appbox appstore id1031083676 oldprice=“7,99€“]

SpaceBeard
Vesmírná loď kapitána SpaceBearda je pod útokem a jelikož je uvězněna ve vesmíru, tak kapitánovi nezbývá nic jiného než bojovat. Vyzbrojte ho a pusťte se do boje s vesmírnými brouky. Cestou nezapomeňte sbírat mince, které jsou rozesety po vesmírné lodi, vyměňujte je za lepší zbraně a postupně mu upgradujte výstroj. Vyhýbejte se objektům a proklestěte si cestu k nejvyššímu skóre.

[appbox appstore id973546720 oldprice=“1,99€“]

Mac Apps 11

Dnes nejčtenější

.