Zavřít reklamu

iOS 8.4.1 iconNa začátku tohoto měsíce přestal Apple pár dní po vydání iOS 9 podporovat předchozí systém iOS 8.4.1, což mělo za následek především to, že se uživatelé už nemohli vrátit zpět na starý systém, pokud jim ten nový nevyhovoval. Nicméně, pokud máte iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 4S, iPad 3 nebo iPad 2, tak existuje způsob, jak se zpět vrátit a jmenuje se OdysseusOTA 2.

Jak už asi mnozí z vás tuší, tak se jedná o tweak ze Cydie, tudíž je potřebný jailbreak. Udělat ho na iOS 9 už ale není problém a jde o celkem jednoduchý postup. Kromě přechodu z iOS 9 na iOS 8.4.1 lze ale také přejít z jakéhokoli iOS 8 zpět na iOS 6.1.3, o kterém mnoho Apple fanoušků mluví jako o nejstabilnějším iOS vůbec. Přechod na iOS 6.1.3 jde ale jen u iPadu 2 a iPhonu 4s.

OdysseusOTA 2 navíc umožní updatovat z jakéhokoli iOS 7 na iOS 8.4.1 namísto toho, aby se vám začal aktualizovat nejnovější iOS 9. Tvůrci tweaku popisují, že downgrade jsou možný díky tomu, že Apple stále podporuje tzv. OTAblobs, které update skrze tweak umožní, protože vývojáři mají k těmto souborům klíče.

From iOS 9 to iOS 8

Dnes nejčtenější

.