Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-10-06 v 20.47.34Vzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Lost Souls
Zachraňte ztraceného chlapce a ponořte se do vzrušujícího dobrodružství. Jakmile se objeví záhadná kresba strašidelného hradu na Belliných dveřích, tak její spokojenost a dobrá nálada rázem zmizí. Poté náhle zmizí její dítě a policie je naprosto bezradná. Doproveďte Bellu na jejích cestách, řešte záhadné puzzle a hádanky a hlavně jí pomozte najít jejího syna. Hra nabízí 44 levelů, 25 lokací s 25 mini-her.

[appbox appstore id580481954 oldprice=“6,99€“]

ScrollStickies
Užitečná aplikace, která vám umožní mít všechny poznámky hezky na očích. Připněte si jakékoliv množství barevných a různě velkých papírků na vaší obrazovku s připomínkami a všemožnými poznámkami. Velikost, font i barvu písma si můžete nastavit podle své nálady.

[appbox appstore id1004667197 oldprice=“0,99€“]

Vitamin-R 2
Vitamin-R 2 je praktickou aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejoptimálnější podmínky pro práci a zvýšit tak vaší produktivitu. Tato aplikce vám pomůže zlomit obtížné úkoly a rozčlení je do určitých časových kousků (10-30 minut) a každý bude mít specifický a snadno dosažitelný cíl. Dále aplikace přináší vizuální i audio notifikace, které usměrní vaši pozornost správným směrem a udrží vaší motivaci.

[appbox appstore id645468574 oldprice=“24,99€“]

Quick CSS Sprite
Pokud programujete webové stránky a používáte nástroj CSS sprite, pak by vám následující aplikace mohla usnadnit programování. Automaticky totiž vygeneruje CSS kódy pro implementování a nemusíte je zbytečně ručně psát.

[appbox appstore id948939881 oldprice=“0,99€“]

Music Tag
Music Tag je profesionální aplikací, která vám pomůže lépe a snadněji organizovat vaší hudební kolekci. S touto aplikací můžete lehce editovat informace jako název alba, rok vydání, písně, žánr, hodnocení, texty, přidávat komentáře a mnoho dalšího. Music Tag podporuje následující formáty: mp3, m4a, wma, wav, ogg, mka, au, caf, aiff, flac, ac3 a m4r.

[appbox appstore id999242964 oldprice=“4,99€“]

Equilibrium 3D
A máme tu hru, která je kombinací 3D Arkanoidu a plošinovky z první osoby. Jedinočnost této hry spočívá v tom, že ne všechny cihly mohou být zničeny koulí, některé musí být odpáleny z vnitřku cihly. Funguje to takovým způsobem, že v momentě, kdy trefíte cihlu koulí, budete přeneseni do vnitřku cihly, kde musíte najít rozbušku.

[appbox appstore id967828129 oldprice=“0,99€“]

Mac Apps 11

Dnes nejčtenější

.